به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
میامی؛ رئیس بیمارستان میامی، گفت: مصرف کالباس مسموم ۱۰ نفر از کارگران شعبه کارخانه قند این شهرستان را راهی بیمارستان کرد.
محمد حسنی افزود: این افراد کالباس را از روستای نردین تهیه کرده بودند و به دلیل اینکه تمام کارگران به یکباره دچار مسمومیت شده اند احتمال فاسد بودن این ماده غذایی بسیار بالا است.
وی تصریح کرد: این کارگران امروز در بیمارستان میامی بستری هستند و اقدامات اورژانسی برای آنها توسط تیم پزشکی صورت گرفته همچنین عامل مسهل بیماری در بدن این بیماران در محیط آزمایشگاهی در حال کشت است تا در نهایت عامل اصلی این حادثه یافت شود.
رئیس بیمارستان میامی گفت: مصرف فست فود ها در جامعه پزشکی توصیه نمی شود اما در حالی که مردم اصرار به استفاده آن دارند می بایست نسبت به طبخ آن و همچنین تاریخ مصرف عنایت داشته باشند تا دچار مشکلاتی از این دست نشوند.
وی افزود: دیگر نکته مهم در تهیه کالباس و سوسیس این است که این مواد غذایی باید از اماکن بهداشتی و دارای مجوز تهیه شوند تا فرد را دچار مشکلاتی از جمله مسمومیت غذایی نکنند.
انتهای پیام / د