به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ مدیرعامل سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان گفت: 15 هکتار مرکز دفن زباله در سمنان وجود دارد که تا 25 سال آینده ظرفیت برای دفن زباله دارد.
حمیدرضا پیوندی افزود: پس از انجام مراحل پسماند و تفکیک، فقط 20 درصد از زباله ها دفن می شود که در آینده این درصد با راه اندازی اولین شهرک بازیافت کمتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه اولین شهرک بازیافت 20 هکتاری در سمنان با 65 قطعه زمین پیش بینی شده است، گفت: با راه اندازی شهرک بازیافت به رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال ،راه اندازی صنایع تبدیلی و خارج نشدن مواد بازیافتی به صورت خام از شهر کمک خواهد شد.
پیوندی با تاکید بر ساماندهی مسایل مربوط به پسماند گفت: 45 غرفه و انبار بازیافت در شهر سمنان با اشغال بخش های مختلف زمین های کشاورزی و باغ ها به ویژه در جاده نظامی سمنان، چهره بدی به شهر داده است.
وی تصریح کرد: زباله های روستاهای خیرآباد، محمودآباد، حسن آباد، اعلا و دلازیان، به طور مستقل جمع آوری می شود تا با زباله های شهری ترکیب نشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان افزود: هرگاه ماشین آلات خاک برداری و حمل خاک و نخاله، اقدام به تخلف و تخلیه نخاله های ساختمانی در محل های غیرمجاز کنند، سازمان مدیریت پسماند بر اساس مصوبات و قوانین جاری مانند مواد 16 و 20 قانون مدیریت پسماندها، برای اعمال قوانین و برخورد با متخلفان و معرفی آن ها به مراجع قضایی اقدام می کند.
وی با بیان این که 30 دستگاه خودروی وانت و 70 گاری دستی مجوز کار برای تفکیک زباله از مبدا را از سازمان پسماند و تبدیل مواد شهری شهرداری سمنان دارند افزود: 23 وانت و گاری دستی در سمنان به طور غیرمجاز فعالیت می کنند.
پیوندی افزود: با این افراد در مرحله اول با برخورد کتبی و تعهد و دومین بار با توقیف خودرو و در مورد تکرار تخلف، به مراجع قضایی ارجاع می شوند.
سرانه تولید زباله در استان سمنان 600 گرم در روز است.
انتهای پیام / د