به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ،این جشنواره به مناسبت هفته غذای سالم برگزار شدو طی برگزاری این مراسم بانوان شرکت کننده، غذاهای سالم و سنتی که عموما از حبوبات و غلات تهیه شده بودند را در مسابقه جشنواره غذای سالم شرکت دادند.
غذاهای آماده شده در این جشنواره از نظر میزان روغن، نمک و استفاده از حبوبات مورد داوری قرار گرفته و شش نفر به عنوان نفرات برتر در این زمینه معرفی شدند.
شعار امسال روز جهانی غذا"آب و هوا در حال تغییر است، غذا و کشاورزی هم باید تغییر یابد" است و در این خصوص تلاش شده جایگزین مناسبی برای گوشت برای عموم جامعه معرفی شود که در این خصوص حبوبات به عنوان جایگزینی برای گوشت به عنوان تامین کننده پروتئین بدن معرفی شده است.
جشنواره غذای سالم برنامه مناسبی برای معرفی غذای سالم برای اقشار مختلف جامعه است که در این جشنوارهها هشدارهای لازم در زمینه مضرات استفاده از نمک و روغن زیاد در غذا به مردم در محلات مختلف ارائه و مواد غذایی سالم بیش از پیش مورد معرفی قرار میگیرد.
انتهای پیام/ح