به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مهدی عابدی اومالی ، معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش نکا هدف از برگزاری این جشنواره در مدارس را جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پر چرب و مضرّ امروزی عنوان کرد و آن را عاملی برای ایجاد انگیزه و نشاط در جامعه برای شناساندن غذاهای اصیل و بومی دانست.
وی افزود: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی دانش آموزان مورد تأکید و تأیید دانشمندان علوم تغذیه است.
وی نمایش فرهنگ و سنن غذایی گروه های مختلف و نشان دادن خلاقیت در سفره آرایی، ابتکار های آشپزی و در نهایت تقویت و نزدیکی فرهنگ ها را از اهداف چنین جشنواره هایی در مدارس برشمرد.
انتهای پیام/