همایش غذای سالم با حضور فعالان عرصه غذایی استان فارس برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رازقی رئیس اتاق بازرگانی استان فارس از جمله مباحث این گردهمایی را ارائه راهکارهایی بهبود کیفیت زندگی و تغذیه مردم، توجه به تولید غذای سالم، ارائه راهکارهای تولید غذا در بحران خشکسالی و توجه به غذاهای وابسته به محصولات کشاورزی دانست.
رئیس دانشگاه علوم پرشکی شیراز نیز بیان کرد: توجه به غذای سالم از مهم ترین علت پیشگیری و کنترل مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیر واگیر است.
محمد هادی ایمانیه درصد بالای بیماری هایی چون سرطان سکته و قلب و عروق را ناشی از مشکلات تغذیه دانست و افزود: توجه به تغذیه تا حد زیادی می تواند از این مشکلات پیشگیری کند.
صادقی مدیر صنایع کشاورزی فارس نیز با بیان اینکه 546 واحد صنعتی در استان فارس در زمینه تولید صنایع غذایی فعالیت دارند ادامه داد: محصولات تولیدی آنها با کیفیتی بالا به کشورهای خارجی صادر می شود. 
انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.