به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،محمد پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : در این مدت 5 میلیون و 980 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
وی پیش بینی کرد تا پایان سال 24 هزار و 200تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:با توجه به سرانه مصرف 18کیلوگرمی گوشت مرغ دراستان ،نیاز استان در سال به 28هزارو 800تن گوشت مرغ است.
پور طرق گفت:کمبود گوشت مرغ از استان های فارس،کرمان و یزد تامین می شود.
هرمزگان 330واحد مرغداری دارد که در هر دوره هزار و440 تن مرغ تولید می کنند .
ظرفیت جوجه ریزی این مرغداری ها در هر دوره 6 میلیون و 753 هزار جوجه در هر دوره است .
بیش از 100 واحد مرغداری در استان غیرفعال است که در صورت فعال شدن آن ها هرمزگان ظرفیت صادرات 5 هزار و 600 تن گوشت مرغ را دارد.
انتهای پیام/ز