به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، وی در دومین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران هرمزگان افزود: وقوع این زلزله ها و وقوع بلاهای طبیعی دیگر در استان از عوامل بحران خیز بودن هرمزگان است.
جادری گفت: مطالعات نشان می دهد وقوع بلایای طبیعی در فصل های پاییز و زمستان بیشتر است و مسئولین اداره ها و دستگاه های استان باید آماده مقابله با بحران های احتمالی باشند.
وی افزود : اداره کل هواشناسی استان باید بروزترین پیش بینی ها و هشدارها درباره بارندگی ها و سیلاب ها را در اختیار مسئولین قرار دهد و فرمانداران شهرستان ها نیز باید به موقع به مردم اطلاع رسانی کنند.
جادری گفت: جهادکشاورزی استان نیز بایدبرای مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی به کشاورزان استان هشدار بدهد.
وی افزود: شهرداری ها و دهیاری ها، ادراه کل راه و شهرسازی، حمل و نقل و پایانه ها نیز باید از هم اکنون تدابیر لازم برای پاک سازی معابر شهری و روستایی و جاده های استان بیاندیشند تا آب راهه ها و مسیل های استان در مواقع بارندگی با انسداد و آبگرفتگی مواجه نشوند.
جادری گفت: هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، نیروهای انتظامی و نظامی، شرکت پخش فراورده های نفتی، شرکت توزیع برق و برق منطقه ای نیز برای مقابله با پیامدهای بلایای طبیعی و حوادث غیر مترقبه در استان آماده باشند.
وی افزود: مانور مقابله با زلزله در مدارس استان امسال 15 آذر ماه با مشارکت دستگاه های مرتبط برگزار می شود.
انتهای پیام/ع