به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و داروی کشور در گرگان گفت: آسیب ها در حوزه غذا بیشتر نگران کننده است و برای کاهش آن از ظرفیت های مجموعه سلامت و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان باید بیشتر استفاده کرد.
دکتر ریاحی افزود: تغییر فرهنگ تغذیه ای مردم ریشه طولانی دارد و تغییر ذائقه در زمانی کوتاه نمی افتد.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید برنامه ریزی و چشم انداز چند ساله درنظر گرفت.
ریاحی با اشاره به آسیب های بخش داروی گلستان اضافه کرد: از مهمترین ایرادات این حوزه ارتباط اندک پزشکان و داروسازان و همچنین داروسازان با مردم است.
وی اضافه کرد: برنامه هدفمند و موثر انجام شده در 3 سال اخیر، بخش زیادی از نگرانی های مردم را درحوزه سلامت و بهداشت گلستان از بین برد.
گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و داروی کشور به مدت 2 روز در گرگان ادامه خواهد داشت.