به
گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردهای خوراکی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو کشور در گردهمایی مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو سراسر کشور در گرگان گفت: با اجرای این طرح ارزش غذایی هر محصول به سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی روی آن درج می شود تا مردم از ارزش غذایی محصول آگاه شوند.
بهروز جنت افزود: این طرح بر روی هزار و 800 محصول هدف درج شده است.
وی ادامه داد: نیاز روزانه هر انسان۲ تا 2 هزار و۴۰۰ کالری در روز است اما این میزان در کشور بیشتر از حد مجاز است که باعث چاقی در بین مردم شده است.
جنت گفت: این میزان کالری زیاد باعث بیماریهای مختلف قلبی، عروقی و سرطان می شود که وزارت بهداشت به دنبال آموزش مردم برای مصرف کمتر ودریافت کالری کمتر است.
انتهای پیام/م