به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در پخت این غذای مقوی بیش از 1200 کیلوگرم آرد و 300 کیلوگرم گندم استفاده شده است.
پخت سمنو از مراحل آغازین آن تا زمانی که پخته شود همراه با مداحی و توسل به اهل بیت (ع) است.
سمنو خوردنی شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می شود و ماده شیرین کننده سمنو شیره ای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته و این شیره با آرد سبوس دار جوشانده می شود.
پخت این سمنو18 ساعت به طول انجامید.
این غذای مقوی ، تنها غذایی است که از آب و آرد تهیه می شود و شیرینی آن هم از شیره گندم بدست می آید.
انتهای پیام/م