مردم خمینی شهر به مناسبت یادواره شهدای خمینی شهر در جوار آستان امامزاده سیدمحمد(ع) این مقدار سمنو را طبخ کردند وبین بیش از 10 هزار زائر امامزاده سیدمحمد(ع) توزیع شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در پخت این غذای مقوی بیش از 1200 کیلوگرم آرد و 300 کیلوگرم گندم استفاده شده است.
پخت سمنو از مراحل آغازین آن تا زمانی که پخته شود همراه با مداحی و توسل به اهل بیت (ع) است.
سمنو خوردنی شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می شود و ماده شیرین کننده سمنو شیره ای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته و این شیره با آرد سبوس دار جوشانده می شود.
پخت این سمنو18 ساعت به طول انجامید.
این غذای مقوی ، تنها غذایی است که از آب و آرد تهیه می شود و شیرینی آن هم از شیره گندم بدست می آید.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.