به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمد مهدی لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد گفت:این طرح توسط سمیه قاسمی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی این دانشگاه با هدف عرضه محصولات سالم و با کیفیت راه اندازی شده است.
لطفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد دربازدید ازسالن پرورش قارچ این دانشگاه ازود: راهاندازی این سالن که با هدف ایجاد فضای کارآفرینی، کسب مهارت و توانمندسازی دانشجویان انجام شده کار ارزشمندی است و باعث تربیت دانشجویانی می شود که پس از دانش آموختگی بتوانند برای خود و دیگران، ایجاد شغل کنند.
در دانشگاه یزد 10 هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/ی