گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی بی استخوان |
441000 |
شامل کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
|
دنبالچه گوسفندی |
200000 |
|
2 |
راسته با استخوان |
345000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
3 |
راسته بی استخوان |
534000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
4 |
ران پاک کرده با استخوان |
421000 |
بدون دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
5 |
ران کامل ممتاز |
421000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی قلم، |
6 |
سردست |
345000 |
سردست، سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
7 |
کف دست با ماهیچه |
415000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
8 |
کف دست بدون ماهیچه |
410000 |
بدون (سینه .ماهیچه.گردن.جناق.واستخوان کتف |
8 |
قلوه گاه با استخوان |
210000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
9 |
قلوه گاه بی استخوان |
220000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
10 |
گردن |
325000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
11 |
ماهیچه |
438000 |
همراه با گل ماهیچه |
12 |
ماهیچه پلویی |
391000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |
گوشت گوساله |
|
||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
خورشتی |
331000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
2 |
دنبالچه گوساله |
214000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
3 |
راسته پاک کرده |
364000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
4 |
ران پاک کرده |
342000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
5 |
سردست پاک کرده |
322000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
6 |
قلم |
25000 |
برش خرده |
7 |
قلوه گاه |
218000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
8 |
گردن |
298000 |
کاملاً پاک شده |
9 |
ماهیچه |
342000 |
برش خورده |
چرخ کرده مخلوط |
|
||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
چرخ کرده |
259000 |
گوشت چرخکرده گوساله و گوشت چرخکرده مخلوط گوساله و گوسفندی |
|
چرخ کرده گوساله |
259000 |
گوشت چرخ کرده گوساله |
انتهای پیام/