به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،دکتر باقری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهشهر گفت: آلایشهای خوراکی از جمله دل، جگر و سنگدان پاک شده که به صورت باز و در شرایط غیر بهداشتی عرضه میشود، ممنوع است و به منظور حفظ بهداشت عمومی، دامپزشکی با عرضه کنندگان مرغ بصورت شکم پر (با دل و جگر و اندرونه) برخورد قانونی می کند.
وی با تاکید به اینکه مرغ عرضه شده کاملاً پرکنده شده و در داخل نایلکس با مشخصات بسته بندی باید باشد، افزود: لاشه مرغ تازه آماده طبخ، هنگام فروش باید بدون امحاء و احشاء شکمی باشد و در درون یخچالهای ویتریندار و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهشهر با اشاره به اینکه گوشت مرغ سالم باید سفت بوده و قوام طبیعی داشته باشد، افزود: رنگ عضلات پاها در گوشت مرغ تازه سالم، روشن و مایل به زرد بوده و پوست یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد.
انتهای پیام/