به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،قوانین اینترنتی از پیوستن کودکان کمتر از 13 سال به بیشتر شبکههای اجتماعی جلوگیری میکند اما باز هم هر روز بیش از 20 هزار کودک تلاش میکنند بدون کمک والدینشان یا حتی با همکاری آنها به سایتهایی مانند فیسبوک وارد شوند.
فناوری یک بخش مفید، جداناپذیر و اغلب جالب از دنیای امروز است که بسیار ضروری است. تنها در آمریکا، بخش زیادی از مردم در سایت فیسبوک عضو بوده، 90 میلیون نفر از اینستاگرام و 17 درصد آمریکاییها از توئیتر استفاده میکنند که نشانگر علاقه جمعی به رسانههای اجتماعی است. از این رو نمیتوان کودکان را از این جمع جدا کرد زیرا آنها نیز تمایل دارند با دوستان خود ارتباط برقرار کرده و بخشی از جامعه جذاب آنلاین باشند.
اما برای این منظور کودکان خود را همانطور که برای دنیای واقعی آماده میکنید، برای جهان سایبری آموزش دهید. در ابتدا این کار را با کنترل و محدودیت زیاد آغار کرده و پس از اینکه کودکان مهارتهای فناوری خاص را یاد گرفتند، به آرامی به آنها آزادیهایی را بدهید تا بتوانند انتخابهای خود را داشته باشند.
در ابتدا به کودکان سایتها و اپلیکیشنهایی را یاد بدهید که مهارتهای ارزشمندی را آموزش میدهند. پدرها و مادرها میتوانند تا چند سال به کودکان خود در مورد قوانین و مقررات، ایمنی و خویشتنداری در رسانههای اجتماعی آموزش دهند و پس از آن، آنها را آزاد بگذارند. در این حالت، کودکان در سن 13 سالگی همه مهارتهای لازم برای ورود به شبکههای اجتماعی را یاد گرفتهاند.
در ابتدا بهتر است کودکان با جایگزینهای ایمنتری نسبت به سایتهایی مانند فیسبوک یا اینستاگرام و توئیتر آشنا شوند و برای مثال بازیهای آنلاین انجام دهند. در این بازیها، بازیکنان میتوانند با یکدیگر در مورد روال بازی گفتگو کنند.
استفاده از این اپلیکیشنها ایده خوبی برای ورود ایمنتر کودکان به دنیا مجازی است اما باز هم به همکاری والدین نیاز است. آنها باید در این بازیها به عنوان یک بازیکن دیگر حضور داشته و شرایط کودکشان را زیر نظر داشته باشند.
رسانههای اجتماعی در نهایت کودکان را به خود جذب خواهند کرد اما با آموزش درست و هدایت والدین، این ورود بسیار ایمنتر خواهد بود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام /