وی ادامه داد: نمیتوان اعتبارات را برای افرادی هزینه کرد که تنها برای فعالیتهای غیر اشتغال به سمت آموزشهای فنی و حرفهای میروند.
رحیمی اظهار داشت: این افراد میتوانند با حضور در آموزشگاههای آزاد، آموزشهای لازم را ببینند که یکی از وظایف سازمان فنی و حرفهای آموزش افراد در جهت ایجاد اشتغال در روستاها است.
وی گفت: در این زمینه نیازمند کمکهای خیران هستیم و اگر افراد نیکوکار 10 درصد از کمکهای خود را به این بخش اختصاص دهند میتوان در روستاها اشتغال ایجاد کرد.
رحیمی عنوان کرد: در راستای ایجاد اشتغال برای 2 هزار نفر در شهر مشهد تفاهم نامهای با سازمان خیریه ملل متحد، استانداری و سازمان فنی و حرفه ای منعقد شد.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان رضوی افزود: ایجاد اشتغال مهمترین دغدغه دولت است که در این زمینه سازمان فنی و حرفه ای برنامه ریزی کرد تا زمینه ایجاد مرکزی برای آموزش معلولان در استان ایجاد شود.
وی یادآورشد: یکی از برنامههای سازمان، توسعه آموزشها در سکونتگاههای غیررسمی است؛ این آموزشها در مشهد، نیشابور، تربت حیدریه و سبزوار در محل سکونتگاهها برگزار شد.
رحیمی گفت: برگزاری این آموزشها در سکونتگاههای غیررسمی زمینه برای اختصاص تسهیلات و اشتغال جمعیت ساکن این مناطق را فراهم کرد.
وی عنوان کرد: تفاهمنامههایی هم با دانشگاههای سطح استان منعقد شد تا زمینه برای حضور دانشجویان در آموزشهای فنی و حرفهای فراهم شود.
وی ادامه داد: در همین جهت به مراکز فنی حرفهای سطح استان ابلاغ شد تا از طریق اصناف و شرکتها و نمایندگان فروش خودرو زمینه برگزاری این آموزشها فراهم شود.
فرماندار سبزوار نیز در این دیدار گفت: 30 درصد تسهیلات ابلاغ شده به شهرستان در یک سال گذشته به سکونت گاه های غیر رسمی اختصاص یافت.
احمد برادران افزود: در این مدت همچنین برای ایجاد 320 طرح اشتغال زایی در سطح شهرستان 100 میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق کار آفرینی امید اختصاص یافت.
وی ادامه داد: اشتغال جوانان مهمترین دغدغه دولت است و در این جهت سال گذشته 210 میلیارد ریال اعتبار بین متقاضیان توزیع شد.
فرماندار سبزوار بیان کرد: وجود بیش از 35 هزار دانشجو در شهرستان زمینه مناسبی برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای فراهم کرده است.
انتهای پیام//ف.ض