به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ سید حبیباله موسوی بهار اظهار داشت: با توجه به کمبود اعتبار، عدم پرداخت این معوقات مشکلاتی را در خرید تجهیزات و امکانات جانبی بیمارستانها ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: به طور معمول تجهیزات بیمارستانی از جمله اجناس آشپزخانهها از مراکز و افرادی خریداری میشود که از نظر اقتصادی وضعیت چندان خوبی ندارند و نمیتوانند بیش از این، اجناس خود را به صورت نسیه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند و اگر مطالبات پرداخت نشود، خرید کالا هم از این پس با مشکل مواجه میشود.
موسویبهار با بیان اینکه عدم پرداخت بدهی 300 میلیارد تومانی بیمهها به دانشگاه علوم پزشکی همدان میتواند از این پس در خدماترسانی مشکلساز باشد، یادآور شد: با وجود کمبود اعتبارات و بدهی بیمهها به دانشگاه، هیچ مانعی در پذیرش دفترچههای بیمه، بستری بیماران و جراحیها ایجاد نشده است.
وی تصریح کرد: پزشکان و پرستاران استان همدان مدت شش ماه است که کارانه دریافت نکردهاند؛ اما با این وجود خدماترسانی در مراکز درمانی استان با مشکلی مواجه نشده و کمکاری پزشکان و پرستاران را به دنبال نداشته است.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه تاکنون بیش از 300 میلیارد تومان برای اجرای برنامه تحول نظام سلامت وارد استان شده است، یادآور شد: این میزان اعتبار در بخش بهداشت، درمان، آموزش، پروژههای عمرانی و فوریتهای پزشکی صرف شده است.
وی اضافه کرد: هنوز اعتباری که در قالب یارانه سلامت و تخفیف خدمات درمانی به مردم در نظر گرفته شده بود، پرداخت نشده است؛ با این وجود، تخفیف خدمات به بیماران بستری ارائه شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
موسویبهار با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی دستگاههای دولتی در 21 آبان ماه، خاطرنشان کرد: بیش از 250 نفر از برگزیدگان در آزمون در دو بخش پرستاری و فوریتهای پزشکی دانشگاه استخدام میشوند.
انتهای پیام/ د