وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از کارهایی که در زمان جنگ انجام شد مردمی کردن اطلاعات بود.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در همایش اطلاعات و مردم که صبح امروز(شنبه 15 آبان) در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه اطلاعات، شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب کرده است عنوان داشت: انقلاب که پیروز شد، ستاد خبری اولین رابط مردم با اطلاعات بود. پس از اطلاعات مردمی اطلاعات کارگری و دانشجویی شکل گرفت که شهدای برجسته جنگ تحمیلی، با اطلاعات دانشجویی همکاری میکردند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه در آن زمان به دلیل مردمی کردن اطلاعات همه ما از تهدید خارج شدیم.
ربیعی تصریح کرد: منشأ امنیت امروز تغییر کرده است و در وزارت اطلاعات همیشه هوشمندی وجود داشته است. مجموعه وزارت اطلاعات، بسیار هوشمند عمل میکند در این وزارتخانه ارتباط با مقولاتی مثل مردم، تولید دانش، فیلم و پدیدههایی که در این زمینه وجود دارند باید بررسی شوند.
وی با اشاره به اینکه ما در وزارت اطلاعات باید خود را در مواجهه با هر گونه تهدیدات کنشگر از ابعاد مختلف آماده کنیم گفت: امنیت دولت جامعه و فرد سه مقوله مهم است. یکی از دلایل موفقیت ما این است که هر سه مقوله امنیت دولت، جامعه و فرد را با هم و همزمان خواستهایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه پارادایم امنیت اجتماعی بسیار مهم بوده و اهمیت اقوام و اقلیتها در این زمینه بسیار ارزشمند است یادآور شد: امنیت، مهم ترین مولفه زندگی اجتماعی است. شنیدن صدای مردم توسط سیستم اطلاعاتی بسیار مهم بوده که ما در این زمینه مترقی بودهایم. افرادی که در بدنه وزارت اطلاعات مشغول به کار هستند، از فقیرترین آحاد اجتماعی مردم بودند و ما دچار اَشرافیت اطلاعاتی نشدیم.
ربیعی با بیان اینکه سیستم اطلاعاتی موفق سیستمی است که آنچه تهدید نیست را تهدید نداند و تهدیداتی که واقعاً تهدید هستند را درک کند گفت: این درست است که وزارت اطلاعات را به ساحت امنیتیاش میشناسیم اما یک چندگانگی ساحت وجود دارد که به حل مسائل کمک میکند.