سرهنگ محمد سعيد فاضل دادگر افزود:برخورداری از بصيرت،اين امکان را فراهم مي آورد تا كاركنان در مأموريت ها با قدرت تفکر و انديشه وارد ميدان شده و نقش مؤثري را در رشد جريان فکری اسلامی و شکل گيری نظام اسلامی ايفاء كنند و در تحقق آن، مسئوليت فرماندهان و مديران بسيار مهم و اثرگذار است.
وی به حوادث سال های اخير انقلاب اسلامی نيز اشاره و گفت:ما فتنه 88 را فراموش نكرده ايم كه در همين راستا ناجا طراز بصيرت خود را رهنمودهای ولايت رهبری تعريف كرد و درست به همين دليل در فتنه 88 با صلابت درخشيد.
جانشين فرماندهی انتظامی استان افزود:هرچه آسيبهای اجتماعی گستردهتر باشد،به همان نسبت نيز وقوع جرايم بيشتر و متنوع تر است و براي پيشگيری از وقوع جرم و زندگی همراه با آسايش،ضروری است که بصيرت افزايی و عمل به دستورات اسلام را برای کاهش جرم در اولويت قرار دهيم.
سرهنگ دادگر با اشاره به اينکه بصيرت افزايی و نظارت بر اعمال و رفتار،از نکات مهمی است که بايد انجام گيرد تا مسير درست و بدون لغزش به کارکنان نشان داده شود،اظهار کرد:پليس با آگاهی و بصيرت افزايی کامل مي تواند در مأموريت های خود از جمله برقراری امنيت و برخورد مجرمان از درک بيشتری برخوردار باشد.
وی با تأكيد بر اينكه ارتقاء بصيرت،انسان را از سمت گمراهي نجات داده و در دو راهي های زندگی،مسير اصلی را به وی نشان می دهد،گفت:كاركنان انتظامی با توسل بر اين امر و پشتيبانی از ولايت فقيه و كمک به ائمه اطهار و قرآن، انحراف را از خود زدوده و زمينه ساز امنيت پايدار در جامعه باشند.
انتهای پیام/غ