به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،محمد جهانتیغی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان گفت: طرح آموزشی 220هزار و 12نفرساعت با هدف توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی استان اجرا شد.
وی افزود: از مجموع آموزشهای ارائه شده در سکونتگاه های غیر رسمی 30 هزار و 644 نفر - ساعت در قالب 194 نفر در بخش برادران و 189هزار و 368 نفر - ساعت در قالب هزار و 307 نفر در بخش خواهران به متقاضیان ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک در سیستان و بلوچستان تعداد 38 کارگاه آموزشی در بخش سکونتگاه های غیر رسمی فعالیت دارند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به ساکنان سکونتگاه های غیر رسمی بیان کرد: آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای در مناطق فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی موجب ارتقای اقتصاد و کمتر شدن آسیب های احتمالی به افرادساکن در این مناطق می شود.
جهانتیغی اظهار داشت: حاشیه نشینی یکی از بزرگ ترین چالش های کشورهای در حال توسعه است چرا که طیف گسترده ای از جمعیت روستایی بدون هیچ مهارتی برای یافتن شغل و زندگی بهتر به شهرها مهاجرت می کنند.
انتهای پیام/ع