حدود 60 تا 70 هزار تن از سیب‌زمینی‌های تولیدی استان زنجان به مصرف داخلی می‌رسد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ عامری مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: خاک منطقه طارم می‌تواند بهترین زادگاه محصولاتی مثل سیب‌زمینی، سیر، زیتون و گوجه‌فرنگی محسوب شود و در واقع این منطقه از آب رودخانه قزل ‌اوزن برخوردار است و به بزرگ‌ترین قطب کشاورزی استان زنجان و منطقه تبدیل شده است.  
امسال نیز دو هزار و 650 بهره‌بردار، از این منطقه سیب‌زمینی برداشت کردند.
وی افزود: سطح زیر کشت سیب‌زمینی استان به شش‌ هزار و 300 هکتار می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود که امسال، زارعان زنجانی 210 هزار تن سیب‌زمینی برداشت کنند.
عامری خاطرنشان کرد: برداشت این محصول از اواخر شهریور آغاز شده و همچنان ادامه دارد و این در حالی است که در طول سال زراعی جاری، عمده مزارع سیب‌زمینی استان جهت مصرف بهینه آب به سیستم‌های آبیاری بارانی و تیپ مجهز شدند.
 
انتهای پیام/ ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.