وی افزود: میزان بارش در این حوضه در 45 روز گذشته حدود 22 میلیمتر بوده، این در حالی است که در سال آبی گذشته و در همین بازه زمانی میزان بارش ها برابر با 164 میلیمتر بوده است.
چیت چیان تصریح کرد: براساس پیش بینی های هواشناسی برای آبان ماه در گاوخونی و حوضه زاینده رود شاهد افزایش 0.5 تا 1.5 درجه دمای هوا هستیم و انتظار می رود میزان بارش ها در سال آبی جاری تا پایان دیماه حدود 20 درصد نسبت به متوسط درازمدت کاهش یابد.
وی با اشاره به پیشی گرفتن مصرف بر منابع آب در این حوضه گفت: وضعیت ورودی آب به حوضه زاینده رود در سال گذشته حدود 1100 میلیون مترمکعب بوده، این در حالی است که میزان خروجی آن کمی بیش از این مقدار بود و به 1312 میلیون مترمکعب رسید.
چیت چیان تأکید کرد: با توجه به کمبود بارش ها در این حوضه باید جهت رهاسازی آب برای کشت پاییزه در این حوضه کمی احتیاط کرد، در غیر اینصورت ممکن است با رها سازی بدون برنامه آب سد زاینده رود، هم میزان ذخیره آب سد کاهش یابد و هم ممکن است بارندگی کافی هم برای جبران آن وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: در این صورت هم کشاورزان نخواهند توانست به مقدار کافی آب دریافت کنند، و هم اینکه مشکل آب شرب استان اصفهان با مشکل مواجه شود.
وی تأکید کرد: از جمله مشکلات اساسی ما برای جلوگیری از برداشت های غیرمجاز در این حوضه کمبود تجهیزات اندازه گیری است که امیدواریم بتوانیم با کمک استانداران محترم و همکاری کشاورزان تعدا این تجهیزات را افزایش دهیم.
انتهای پیام/