به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سیاوش سعیدیفرد اظهار کرد: مهمترین رکن جوامع ارتباط اجتماعی است که بخش عمده ارتباطات از طریق شنیداری و با استفاده از کلام صورت میپذیرد که فرد ناشنوا به طور طبیعی در این زمینه دچار محدودیت است و حمایت سازمانهای مردمنهاد را برای موفقیت در جامعه میطلبد.
وی افزود: جامعه ناشنوایان همچنان در انتظار این همت عالی از جانب مسؤولان استان خود هست که با حمایت همهجانبه بتوانند قدمی در راستای مباحث درمانی و همچنین رفاهی بردارد.
مدیرعامل کانون ناشنوایان نطنز بابیان اینکه ناشنوایان به غیر از مشکل حس شنوایی مشکل جسمی دیگری ندارند گفت: متأسفانه این قشر از نظر روحی شرایط مطلوبی ندارند.
وی بیان کرد: کانون ناشنوایان نطنز از سال 1382 به صورت غیررسمی فعالیت خود را شروع و توانستیم در سال 1392 مجوز رسمی را از مبادی بهزیستی و فرمانداری دریافت و فعالیت به صورت جدیتر در یک مکانی که از سوی آموزش پرورش اختصاص دادهشده بود انجام دهیم.
سعیدیفرد خاطرنشان کرد: البته از سال گذشته تا به حال مکان مشخصی برای فعالیت نبود و مکان قبلی با توجه به ضرورت استفاده از سوی آموزش و پروش باز پس گرفته شد، با درخواست مجدد و با نظر موافق و مثبت مدیر اداره آموزش و پرورش نطنز مکانی به این کانون اختصاص داده شده و این کانون فعالیت خود را آغاز کرد.
وی اضافه کرد: هدف از تشکیل کانون ناشنوایان نطنز حل مشکلات ناشنوایان جامعه و همچنین جلبتوجه ارگانها و نهادهای دولتی به مشکلات و مسائل این دسته از معلولان و شناسایی این افراد به جامعه است.
مدیرعامل
کانون ناشنوایان نطنز با اشاره به برگزاری برنامههای مفصل در روز جهانی
ناشنوایان طی سالهای گذشته، اضافه کرد: با هماهنگیهای به عمل آمده با
اماکن تاریخی نطنز و پیشنهاد به کانون تهران از هماکنون آماده برگزاری
اردوهای گردشگری ناشنوایان برای بازدید از اماکن تاریخی نطنز و اقامت با
تخفیف ویژه برای ناشنوایان کشور هستیم.
انتهای پیام/م