به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرنگار شبکه تلویزیونی بی بی سی در مصاحبه با این شبکه گفت: حدود چهل و پنج میلیون نفر از شهروندان آمریکا یعنی حدود چهل و پنج درصد از شهروندان آمریکایی که معمولا در رای گیری ها شرکت می کنند، در مرحله پیش از موعد در این انتخابات شرکت کرده اند. این تعداد از شرکت کنندگان آمریکایی در انتخابات تعداد بالایی است و وجود این آمارها به ما کمک می کند که تجزیه و تحلیلی ابتدایی را درباره وضع انتخابات در آمریکا و نتایج مرحله اولیه انتخابات این کشور انجام دهیم. اگر بخواهیم وضع ایالت های خاکستری آمریکا را - یعنی ایالت هایی که رای قاطع آنها به هیچ کدام از نامزدها مشخص نیست - بررسی کنیم، متوجه می شویم که در ایالتی مانند فلوریدا حدود شش میلیون و چهارصد هزار نفر از شهروندان در مرحله پیش از موعد پای صندوق های رای رفته و آراء خود را به صندوق ها انداخته اند. مرحله اولیه انتخابات ریاست جمهوری در ایالت فلوریدا برای دموکرات ها بسیار تشویق کننده بود زیرا تعداد زیادی از رای دهندگان اسپانیایی تبار در این ایالت پای صندوق های رای رفتند که بطور سنتی اکثریت آنها به دموکرات ها رای می دهند. در مناطقی مانند نوادا و کلرادو شاهد صف هایی از رای دهندگان بودیم. بنابراین میزان مشارکت رای دهندگان اسپانیایی تبار در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری در مقایسه با دوره های قبلی بسیار بیشتر بود.
خبرنگار بی بی سی در ادامه گفت: نگرانی اصلی برای هیلاری کلینتون آراء رای دهندگان آفریقایی تبار است. بنظر می رسد تاکنون میزان مشارکت شهروندان آفریقایی تبار در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مقایسه با انتخابات سال دو هزار و دوازده کم تر بوده است. ما شاهد تصاویر حضور و همراهی شماری از خوانندگان رَپ آمریکایی با هیلاری کلینتون در تجمع های انتخاباتی وی بوده ایم و هیلاری کلینتون تلاش می کند با کمک چهره های شناخته شده سیاهپوست در آمریکا رای دهندگان آفریقایی تبار را به پای صندوق های رای بکشاند.
خبرنگار شبکه بی بی سی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در برخی مناطق آمریکا در مرحله اولیه رای گیری ها گفت: در فلوریدا حدود نهصد و هفتاد و شش هزار شهروند اسپانیایی تبار پای صندوق های رای رفته اند و نظرسنجی ها نشان داده است که حدود سی و نه ممیز نه دهم درصد از این افراد به نامزد دموکرات ها رای داده اند و سی و هشت ممیز پنج دهم درصد به نامزد جمهوریخواهان رای داده اند. این آمارها نشان می دهد که رقابت میان دو نامزد انتخابات آمریکا تا چه حد نزدیک است.
خبرنگار شبکه بی بی سی در پایان گزارش خود گفت: در منطقه کارولینای شمالی دو سوم از شهروندانی که انتظار می رود در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند، در مرحله پیش از موعد پای صندوق های رای رفته اند و دموکرات ها در این منطقه با کسب چهل و دو درصد آراء در برابر سی و دو درصد از جمهوریخواهان پیشی گرفته اند.
انتهای پیام/