به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا خرم خورشید رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دومین رویداد اینوتک سلامت در این همایش که با ایجاد اکوسیستم ملی کارآفرینی در این دانشگاه برگزار می شود، اظهار داشت: در موضوع فناوری حساسیت ویژه ای در کشور ایجاد شده اما هنوز فناوری سلامت جایگاه حقیقی خود را پیدا نکرده و باید بدانیم با پیداکردن جایگاه حقیقی اینوتک با محوریت فناوری بسیاری از مشکلات جامعه حل می شود.
وی تصریح کرد: باید آموزش و پژوهش فناوری کشور را جدی بگیریم و ایمن موضوع نیازمند آگاهی همه از بحث فناوری است و باید فرهنگسازی آن را دنبال کنیم تا بتدریج و بلندمدت فواید آن را مشاهده کنیم.
رییس رویداد ملی اینوتک 2 با اشاره به برگزاری اینوتک 1 در سال گذشته و اهتمام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در نظر داریم با حمایت وزارتخانه، مرکز رشدابن سینا و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به دنبال تشکیل دبیرخانه دائمی و پربارنمودن مباحث فناوری باشیم.
وی از حضور 30 شرکت دانش بنیان، واحدهای فناور و صد نفر از افراد فعال فناور سلامت در این رویداد ملی خبر داد و گفت: در چهار حیطه بیوتکنولوژی دارویی، گردشگری سلامت، اطلاعات و تجهیزات پزشکی افراد و واحدهای فعال فناور در پنل های مختلف حضوریافته و آموزش عملی و تئوریک جهت ثبت و توسعه فناوری ها به شرکت کنندگان آموزش داده می شود.
اعطای تسهیلات 50 تا 100 میلیونی در اینوتک 2
خرم خورشید از معرفی ایده ها و چگونگی عملیاتی شدن آن، ایجاد مشوق های عملی و اعطای سه تسهیلات به ارزش پنجاه تا صد میلیونی به ایده های برتر در اینوتک 2، از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خبر داد.
وی گفت: امیدواریم با توسعه رویکرد اینوتک و با حمایت وزارت بهداشت و سایر ارگان ها شاهد دانشگاههای فناور و کارافرین در کشور باشیم که در این راستا خواستار حمایت وزارت بهداشت در تشکیل دبیرخانه دائمی اینوتک هستیم.
رییس رویداد اینوتک سلامت 2 در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: اینوتک 2 با جریان سازی و توسعه میتواند در توسعه اکوسیستم کارافرینی و فناوری نیز نقش چشمگیری در کشور داشته باشد.
انتهای پیام/