به گزارش خبرنگار
گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آخرین روز نمایشگاه مطبوعات بیشتر میزبان کسانی بود که در روزهای کاری و مدرسه فرصت حضور در نمایشگاه را نیافتند. آنها در روز آخر فرصت را از دست ندادند تا همراهی با رسانه ها و خبرنگاران را تجربه کنند.
نسبت به روزهای گذشته در آخرین روز بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات بیشتر شاهد افراد عادی و علاقه مند به عرصه خبر بودیم.
در این گزارش مروری کوتاه به روزهای قبل نمایشگاه مطبوعات داریم:
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات از 14 آبان آغاز شد علاقمندان به حضور در این رویداد رسانهای، از ساعت 13 روز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) حاضر شدند. غرفهداران هم از ساعت هشت صبح در محل نمایشگاه حضور داشتند.
افتتاح رسمی نمایشگاه روز شنبه، 15 آبان ماه همانند سالهای قبل با حضور مقامات فرهنگی و سیاسی کشور همراه بود.
ساعت کاری بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات از روز شنبه ۹:۳۰ تا ۲۰:۳۰ اعلام شد که در هفتمین روز نمایشگاه به خاطر استقبال بازدیدکنندگان تا 21ساعت تمدید شد.
به دلیل برگزاری مراسم افتتاحیه شنبه 15 آبان ماه که با حضور رئیس جمهور انجام میشد، پایان کار نخستین روز نمایشگاه مطبوعات زودتر از موعد مقرر اعلام شد.
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با شعار «شفافیت و صداقت» با حضور 900 رسانه در قالب 620 غرفه برگزار شد نمایشگاه امسال شاهد حضور نشریات، خبرگزاریها و سایت هایی بود که برای اولین بار حضور پیدا کرد . همین حضور و همچنین حضور رسانههایی که سال گذشته شرکت نکردند باعث افزایش حدود 200 رسانه در نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته شد. از این رو طبقه دوم مصلای امام خمینی (ره) برای سایت های خبری و تعدادی از نشریات در نظر گرفته شد که این امر اعتراض آنان را به دنبال داشت.
نمایشگاه در
دومین روز کاری خود شاهد حضور چهرههای شناختهشدهای چون سیاوش طهمورث (بازیگر)، امیر حاج رضایی (کارشناس فوتبال)، میرجلال الدین کزازی (شاهنامهپژوه و پژوهشگر)، محمود حکیمی (نویسنده ادبیات کودک و نوجوان)، بهروز ریاحی (مشاور عالی وزیر صنعت، معدن و تجارت)، بهنوش بختیاری و ... بود.
نمایشگاه مطبوعات امسال خالی از نشستهای مختلف نبود. از جمله نشستهایی پیرامون رسانههای خارجی بود که در غرفه رسانههای خارجی نمایشگاه مطبوعات برگزار میشد. در این غرفه، نمایندگان رسانههای خارجی درباره رسانه خود توضیحاتی ارائه میدادند. از جمله این رسانه ها، الجزیره، هاردنیوز، تلویزیون الرشید، خبرگزاری صدای افغان و روزنامه الموطن بودند.
در کنار غرفههای متعدد رسانه و مطبوعات، غرفهای بود که نظرم را جلب کرد، انجمن دوقلو ها و چند قلو ها نیز در کنار غرفههای خبری به نمایشگاه امسال آمدند. مردم نیز از این غرفه دیدن میکردند.
چهارمین روز نمایشگاه نیز میزبان چهرههای سرشناس فرهنگی و سیاسی کشور بود. آخوندی وزیر راه و شهرسازی، سردار دهقان وزیر دفاع، محسن نریمان معاون وزیر راه و شهرسازی، دکتر حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت، امیدعلی پارسا رییس مرکز آمار ایران، محمد حسین طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور، غلامرضا کاتب عضو هیئت رییسه مجلس، پروانه مافی نماینده مردم تهران، حجت الاسلام منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، حمیدرضا طیبی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدرضا سپهری معاون وزیر کار و امور اجتماعی، بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه، علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی از مهمانان شناخته شده در نمایشگاه بود.
موضوع کتاب در
پنجمین روز فعالیت نمایشگاه مطبوعات بار دیگر در مرکز توجه اهالی رسانه قرار گرفت و برنامه های بیست و چهارمین دوره هفته کتاب در این روز در یکی از سالن های گفتگوی نمایشگاه مطبوعات تبیین شدند.
از مهمانان پنجمین روز می توان به پدر مرتضی پاشایی، موسي سلامت، جانباز و هوادار پرسپوليس،حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی،حجت الله ایوبی، رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید الفتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دولت آبادی و محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت یازدهم اشاره کرد.
ششمین روز از نمایشگاه مطبوعات با حال و هوای خاصی آغاز شد؛ چرا که به اهالی رسانه گل اهدا میکردند.
در حاشیه نمایشگاه مطبوعات، بازدیدکنندگان از طریق تلویزیونهایی که در برخی از غرفهها تعبیه شده بود نتایج انتخابات آمریکا را دنبال می کردند.
به خاطر اعلام نتایج آمریکا روزنامه ایران و روزنامه صبح نو شماره فوق العادهای را چاپ کردند و در نمایشگاه برای بازدیدکنندگان توزیع شد.
علی جنتی وزیر سابق ارشاد به نمایشگاه مطبوعات تهران آمد و از رسانههای سیاسی و اقتصادی بازدید کرد.
از حاشیههای دیگر ششمین روز فعالیت نمایشگاه مطبوعات میتوان به بازدید علی مطهری از غرفههای این نمایشگاه اشاره کرد. ششمین روز فعالیت بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات حضور سالار عقیلی، لادن مستوفی، مهدی یغمایی نیز حال و هوای اهالی هنر را در نمایشگاه تغییر داد.
هفتمین روز از نمایشگاه مطبوعات را می توان به عنوان «شلوغ ترین» روز نمایشگاه لقب داد. شلوغی که ناشی از استقبال بازدید کنندگان از این رویداد فرهنگی بود و در نتیجه آن، ساعت بازدید نمایشگاه در این روز تا 21 شب تمدید شد.
در روز شلوغ نمایشگاه مطبوعات یکی از چهره هایی که در نمایشگاه حاضر شد، عبدالعلی علی عسكری رییس سازمان صدا و سیما بود. وی در مدت زمان حضورش با بازدید از غرفه های متعدد، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
هنرمندان و ورزشکاران هم فرصت را غنیمت شمرده و در هفتمین روز نمایشگاه حضور بهم رساندند. از جمله آنها می توان به عبدالرضا اکبری، آناهیتا نعمتی، مونا فرجاد، جهانگیر کوثری، گروه شب کوک (پوریا حیدری و باربد بابایی)٬ سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال اشاره کرد.
در اواخر این روز رامبد جوان و امیر کربلایی زاده هم به نمایشگاه آمدند. بهانه حضورشان استندآپ کمدی بود، اما این حضور نه از چشم مردم دور ماند و نه خبرنگاران.
اما آخرین روز نمایشگاه مطبوعات در آخرین روز از این گردهمایی رسانهای شاهد حضور چشمگیر بازدیدکنندگان و مقامات و مسئولان بودیم . نمایشگاه مطبوعات روز آخر ساعت 20 : 30 به کار خود ادامه می دهد.
مراسم اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با حضور نهاوندیان رییس دفتر رییسجمهور، صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین غلامعلی حدادعادل همراه بود.
روز آخر در نمایشگاه شاهد حضور هنرمندانی از جمله مسعود فروتن، ویدا جوان، امیرمحمد زند، سوگل طهماسبی، علی شادمان، محمود بصیری، جواد افشار، علی بدیع، سید حمیدرضا کاظمی نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، سردار محمدرضا مقیمی رئیس پلیس آگاهی ناجا، سیدرضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال، دکتر فریدون همتی استاندار قزوین، فانی وزیر سابق آموزش و پرورش و... بودیم.
انتهای پیام/