2هزارو 716 تن قارچ خوراکی از ابتدای امسال تاکنون درگیلان برداشت شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت:ارزش این مقدار قارچ تولید شده 165 میلیارد ریال است.

حبیب جهانساز افزود : در زمان کنونی 11 واحد تولید قارچ در گیلان فعال است.

وی به مزایای پرورش وکشت قارچ خوراکی در گیلان اشاره کرد و گفت : شهرستان های آستارا، املش ، انزلی، رشت ، صومعه سرا ، فومن و ماسال از مهمترین مناطق تولید کننده قارچ در گیلان است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از ساخت یک واحد تولید قارچ دکمه ای تا پایان امسال با ظرفیت تولید سالانه 800 تن خبر داد.

حبیب جهانساز ادامه داد: آسان بودن امکان پرورش ، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی به جای خاک نظیر کاه و کلش برنج و هزینه پایین تولید از مزایای پرورش قارچ در گیلان است.

وی در ادامه میزان کمپوست مصرفی واحد های تولید قارچ در گیلان را 14 هزار و200 تن اعلام کرد و گفت : گیلان 2 واحد تولید کمپوست مورد نیاز پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه 2 هزار و 750 تن دارد.

قارچ به دلیل داشتن پروتئین ، اسید های چرب مفید و فیبر جایگزین مناسبی برای گوشت است و با تحریک گلبول های سفید خون سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.