به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت: نگهداری و فروش فرآوردههای خام
دامی( گوشت ، مرغ ، ماهی ) باید در شرایط بهداشتی و برودت 2-8 درجه
سانتیگراد از سوی افراد مجاز و در مکان مجاز باشد ، در غیر این صورت از
عرضه فرآورده جلوگیری می شود.
مهدی مهرزاده افزود : علیرغم تذکرات
متعدد از طریق رسانه های خبری و اجتماعی و برگزاری کارگاه های آموزشی ،
همچنان عده ای سودجو با عناوین مختلف از جمله قیمت کمتر و فروش بدون واسطه،
مبادرت به عرضه فرآوردههای خام دامی در بازارچه های محلی روستایی می
کنند.
وی اضافه کرد : در برخی موارد کارشناسان این اداره شاهد عرضه
محصولات تاریخ گذشته و یا دیفراست شده در این مراکز هستند که رویه این
اداره بر اساس تعامل و آموزش است .
وی ادامه داد : در صورت مشاهده
برای اولین بار ، ضمن آموزش به عرضه کننده ، فراوردههای غیر مجاز جمع آوری
و در صورت تکرار با قاطعیت به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهند شد .
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا از عموم مردم خواست ازخرید هرگونه
فرآورده خام دامی خارج از زنجیره سرد و مراکز عرضه غیر مجاز جداٌ خوداری
کنند.
انتهای پیام/