به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، رحمانی فضلی وزیر کشور برای پاسخگویی به سوال مشترک و ملی شهباز حسنپور نماینده سیرجان و بردسیر و همچنین مصطفی کواکبیان نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در جلسه علنی امروز سهشنبه 25 آبان ماه حضور یافت.
در ادامه مسعودی سخنگوی شوراها و امور داخلی کشور گزارش کمیسیون متبوع خود را در رابطه با سوال نمایندگان قرائت کرد.
وی با اشاره به این سوال مشترک اعلام کرد علت عدم پیگیری جدی به وضعیت سهامداران پدیده شاندیز سوال این دو نماینده بود که در اجرای ماده 209 آیین نامه داخلی مجلس و در پاسخ به نامه مورخ 15 تیرماه سال 95 هیئت رئیسه مجلس بررسی شد.
مقصودی اظهار داشت: طی جلسات پرسش و پاسخ در کمیسیون شوراها کواکبیان از پاسخ وزیر در رابطه با اقدامات انجام شده برای حل مشکل سهامداران پدیده شاندیز قانع نشد لذا سوال به صحن علنی ارائه شد.
وی با بیان اینکه چرا از وزیر کشور در رابطه با پدیده شاندیز سوال کردهام گفت: زیرا رحمانی فضلی رئیس ستاد تدابیر ویژه و رئیس شورای امنیت کشور است و همچنین این سوال یک سوال ملی است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر ادامه داد: 15 نفر از نمایندگان تهران زمانی که برای بازدید به پلیس فتا رفته بودیم آنها اعلام کردند موضوع پدیده فضای بسیار زیادی را از فضای مجازی اشغال کرده است.
کواکبیان اذعان داشت: در زمان برگزاری نمایشگاه مطبوعات حدود 80 اتوبوس قرار بود به این نمایشگاه آمده تا شما را ببینند که شاید مشکلشان حل شود.
وی با تأکید بر اینکه اگر مشکلی در آینده پیش بیاید دیگر نه موضوع فتنه و نه خط قرمز در میان است اظهار داشت: اینها مردمی عادی هستند که دغدغه دارند، برخی از خانوادههای سرمایهگذار در شرکت پدیده کارشان به طلاق کشیده شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: حتی یک خانواده قاتل 100 میلیون پول را در شرکت پدیده سرمایهگذاری کرد تا بتواند پول خانوادگی مقتول را بدهد اما اکنون که دستش به هیچجا نمیرسد خانواده مقتول اعلام کرده اگر پول را ندهند حکم اعدام را اجرا خواهند کرد.
کواکبیان با تأکید بر اینکه موضوع پدیده، پدیده شوم دولت قبل است اظهار داشت: 136 هزار نفر سهامدار این شرکت هستند که تنها مربوط به استان خراسان نیز نیستند بلکه در کل کشور پخش شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه شرکت پدیده شاندیز 30 هزار کارمند داشته است خطاب به وزیر کشور گفت: شما در آن زمان در دیوان محاسبات مشغول بودید که میتوانستید جلوی پیشرفت اقدامات این شرکت را بگیرید البته اکنون نباید تقصیرها را به گردن هم بیاندازیم بلکه باید چارهای اندیشیده شود.