وی افزود : برنامه ریزی مناسب و اعطای تسهیلات مناسب برای کشت این محصول از قبیل خرید تضمینی و تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزان سبب ترغیب کشاورزان و افزایش بیش از 2 برابری سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال قبل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک گفت: تا کنون 50 درصد چغندرقند مزارع کشاورزی شهرستان آبیک برداشت شد ه است .
به گفته وی ، متوسط عیار محصولات برداشت شده تاکنون 15.8 است که نسبت به سال گذشته 1.1 درصد افزایش داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی آبیک ، استفاده از ارقام مناسب چغندر قند ، بکارگیری توصیه های کارشناسی در زراعت این محصول و شرایط اقلیمی مناسب در هنگام برداشت از جمله کاهش بارندگی های پائیزه را که باعث کاهش تنفس ریشه و ممانعت از تجزیه قند شده را از عوامل موثر در بالا رفتن درصد عیار این محصول دانست .
لطفی با بیان اینکه کارخانه قند قزوین بصورت شبانه روزی تحویل و تخلیه محصول چغندر قند کشاورزان را انجام می دهد، افزود : روزانه 2هزار و 200 تن چغندر قند از سوی تولید کنندگان استان تحویل این کارخانه می شود .
وی ادامه داد : محصول چغندر قند سایر استانهای کشور نیز در خارج از محدوده زمانی ذکر شده از سوی کارخانه قند قزوین خریداری می شود.
لطفی با بیان اینکه وضعیت تحویل ، خرید چغندر قند ، شناسایی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان بررسی شده ، بر تسریع و تسهیل امور، و نظارت دقت بر سنجش شاخصهای خرید از جمله توزین، افت و عیار سنجی تاکید کرد.
انتهای پیام/