فرماندار شهرستان بستان آباد گفت:پساب کارگاههای پنیر سازی سنتی مشکلات بهداشتی را در شهرستان بوجود آورده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛بدر شکوهی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت و ایمنی شهرستان بستان آباد با بیان اینکه در این شهرستان 50 مورد کارگاه سنتی و کد دار پنیر سازی شناسایی شده است افزود:متاسفانه پساب این کارگاه های در برخی از روستاها مشکلات بهداشتی و زیست محیطی بوجود آورده است.

وی افزود:دستگاههای در راستای ساماندهی واحدهای تولید پنیر به صورت سنتی و غیر بهداشتی وارد شده و نسبت به حل این مشکلات برنامه ریزی کنند.

شکوهی به ظرفیت های اشتغالزایی این واحد ها نیز اشاره کرد و افزود:خوشبختانه دولت در راستای ساماندهی و صنعتی و بهداشتی کردن واحدهای تولیدی و صنعتی در روستاها اعتبارات ویژه ای در نظر گرفته است که می تواند در حل مشکلات راه گشا شود.

وی به مسئله زیست محیطی شهرستان وجولان ریزگردها در هنگام وزش باد نیز اشاره کرد و افزود:شهرستان بستان آباد با داشتن رتبه اول معادن پوکه در کشور صاحب بیشترین ریزگردها را نیز می باشد.

وی از عدم ساماندهی معادن پوکه در این شهرستان به شدت انتقاد کرد و افزود:متاسفانه بیشترین تخریب محیط زیست و خسارت بر راه های روستایی و اصلی را از برداشت های غیر اصولی از این معادن شاهد هستیم.

وی گفت:گاها مشاهده می شود که پوکه در حاشیه مسیر راهای اصلی و آزاد راه دپو شده که با کوچکترین وزش باد مسافران و راننده گان ران دچار مشکل و باعث بروز تصادفات می شوند.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار