وی گفت: ۷۰ درصد جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق شهری ساکن هستند و از این تعداد ۹۰ درصد در شهر مشهد سکونت دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای طرح مراقبت های نوین سلامت در هسته مرکزی شهر مشهد گفت: در قالب این طرح ۲۲۱ مرکز بهداشتی و پایگاه جامع سلامت ایجاد و فعال شدند.
بهرامی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه تحول نظام سلامت، ارائه مراقبت های نوین سلامت به ساکنان مناطق شهری و حاشیه نشین در دستور کار قرار گرفت افزود: در گام نخست جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری حاشیه شهر مشهد و همچنین ۵۰۰ هزار نفر از ساکنان ۱۰ شهر زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی گفت: در مرحله دوم اجرای طرح تحول نظام سلامت نیز که از نیمه آبان آغاز شده کل جمعیت شهری مشهد از این خدمات برخوردار شدند که با اجرای آن، کل جمعیت سه و نیم میلیون نفری مشهد (اعم از حاشیه نشین و هسته مرکزی شهر)زیر پوشش مراقبتهای فعال و ارائه خدمات رایگان بهداشتی قرار گرفته اند.
دکتر بهرامی هدف این طرح را گسترش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و پیشگیری از بیماریهای مختلف عنوان کرد و گفت: در این برنامه خدمات بهداشتی سلامت از حالت غیرفعال خارج شده و به صورت فعال به جمعیت هدف ارائه می شود.
وی ارائه مراقبتهای فعال بهداشتی و اجرای بسته ادغام
پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر نظیر پر فشاری خون، دیابت، بیماریهای تغذیه ای و روحی
روانی را از مزایای این طرح دانست.
انتهای پیام//آ.ج