به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن حاج عابدی اظهار کرد: تاکنون
بیش از دو هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تیران و کرون در روستای کرد سفلی
به کشت پیاز بذری که نمونه پیاز بومی قرمز درچه است، اختصاص یافته است.
وی
افزود: پیاز به شرایط آب هوایی حساس است به طوری که در مناطق سرد سیر طعم
پیاز بسیار تند و در مناطق گرم سیر طعم پیاز شیرین است و پیاز در پاییز کشت
و در اواخر بهار برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و
کرون تصریح کرد: تأمین نهادههای مورد نیاز، برگزاری برنامههای آموزشی
گروهی و انفرادی، بازدیدهای کارشناسان و ارائه توصیههای فنی و کارشناسی و
تنظیم بازار از جمله برنامههای انجام شده از سوی مدیریت جهاد کشاورزی
تیران و کرون برای پیازکاران شهرستان است.
حاج عابدی اضافه کرد:
شهرستان تیران و کرون به واسطه کشاورزان تلاشگر و زحمت کشی که دارد سالانه
1400 تن از این محصول را تولید و روانه بازارهای داخلی میکنند.
انتهای پیام/م