به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ محمدحسن افتخاری رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی بیماران مبتلا به سلیاک با روش های تشخیص بیماری، تغذیه و رژیم درمانی بیماران عوامل ایجاد کننده خطر است.
افتخاری افزود: این کارگاه در راستای دستیابی به اهداف راه اندازی کلینیک سلیاک، با حضور استادان، دانشجویان مقطع دکتری تغذیه و بیماران مبتلا به سلیاک، برگزار شد.
در پایان کارگاه دو کتابچه با عنوان "دستور های غذایی ویژه بیماران مبتلا به سلیاک" و "دانستنی های مورد نیاز بیماری سلیاک" در اختیار بیماران قرار گرفت.
انتهای پیام/ر