به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی گاردین در مطلبی به مقایسه دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا و سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر سابق ایتالیا پرداخت و نوشت: سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر سابق ایتالیا سیاستمدار میلیاردری است که بیشترین شباهت را به دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا دارد. او از ستارگان تلویزیون و یکی از بزرگترین صاحبان املاک و مستغلات در ایتالیا است که در سال 1994 در کمال ناباوری نخست وزیر ایتالیا شد.
نخست وزیر سابق جناح راست ایتالیا از چهره هایی است که بارها به دلیل رسوایی اخلاقی تیتر اول رسانه های بین المللی شده بود. او به واسطه فعالیت در حوزه املاک و رسانه ثروت هنگفتی را به جیب زده است.
برلوسکنی خود در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی کوریره دلا سرا Corriere della Sera اعلام کرد شباهت آشکاری بین او و ترامپ وجود دارد هرچند تاکنون موفق به دیدار با او نشده است.
در واقع، برلوسکنی و ترامپ دو مجری سابق تلویزیون هستند که به وضوح با روند ورود مهاجران و آزادی مطبوعات مخالف هستند و عقاید ستیزه جویانه علیه زنان دارند و داشته اند.
در ادامه به بررسی شباهت های دونالد ترامپ و سیلویو برلوسکنی می پردازیم:
مخالفان سیاسی
انتخاب برلوسکنی برای نخست وزیری ایتالیا مخالفت گروه های مختلف سیاسی ایتالیا را به دنبال داشت. برای سالها، رفتار خشن برلوسکنی هدیه ای به مخالفان و روزنامه نگارانی بود که پیش از انتخاب او را آماج تمسخر و انتقادات قرار داده بودند. این رویه پیش از برگزاری انتخابات سراسری در آمریکا پیش گرفته شده بود. رسانه های مخالف ترامپ از هر سند و مدرکی برای رسوا کردن وی دریغ نداشتند. این در حالی است که وی بارها در سخنرانی هایش گفته است در صورت ورود به کاخ سفید قوانین موسوم به "افترا" در آمریکا را سر و سامان خواهد داد.
مبارزات نوین فمینیستی
برلوسکنی نمونه واضح توهین به زنان است. او پیش از رسیدن به قدرت از تمسخر زنان در برنامه های زنده، طرح لطیفه های شرم آور علیه زنان در حضور عموم و نادیده گرفتن دستاوردهای آنان فروگذار نکرد. ترامپ نیز بارها در سخنرانی های انتخاباتی خود نگرش برلوسکنی را در مورد سقط جنین، طلاق و حقوق اندک زنان مطرح کرده بود.
سوءاستفاده های اقتصادی
ترامپ و برلوسکنی هر دو سابقه تیره و تاری در سوء استفاده های مالی و اقتصادی داشته اند. ترامپ با شهرت و ثروت خود به تاسیس دانشگاه و کلاهبرداری از دانشجویان روی آورد. برلوسکنی نیز با قدرت پول خود نظام قضایی ایتالیا را به نفع خود دور زد و پرونده سوء استفاده های مالی وی بلاتکلیف رها شد.
حقوق مهاجران
همانند ترامپ، برلوسکنی نیز از دیدگاه های ضد مهاجران برخوردار بود و تدابیر شدیدی برای محافظت از مرزهای ایتالیا برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی انجام داد. ترامپ نیز خواستار اخراج 2 تا 3 میلیون مهاجر فاقد مدارک از آمریکا شده است. او در سخنرانی های انتخاباتی خود از تاسیس دیوار حائل در مرز آمریکا با مکزیک خبر داد. رویه ای که از ورود مهاجران غیرقانونی در عصر جهانیسازی ممانعت می کند.
انتهای پیام/