مشکلات 13 واحد تولیدی در بخش‌های کشاورزی و صنعتی گیلان هم اندیشی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ استاندار گیلان در سی و ششمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: پرداخت حدوداً 500 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش، امهال تسهیلات دریافتی و نیز بدهی‌های مالیاتی، تقسیط بدهی، تسهیل در دریافت ضمانت‌های بانکی، رفع مشکلات زیست محیطی از تصمیمات این نشست بود.

محمدعلی نجفی با اشاره به اینکه این واحدها در بخش های بسته‌بندی، صنایع داروئی، شالیکوبی مدرن، صنایع تبدیلی، صنایع غذایی و تولید همزمان برق و حرارت فعالیت می‌کنند افزود: پرداخت 30 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش برای سرمایه‌گذار خارجی در بخش فرآوری چای و نیز بررسی برخی از مشکلات صنایع تبدیلی کشاورزی در بخش های بسته‌بندی و فرآوری از مهمترین این تصمیمات بود.

وی در این نشست  ضمن بیان سوابقی از موضوعات فرآوری چای و ارتباط با کشورهای صاحب تولید و دانش در این بخش، بر حفظ و توسعه واحدهای فرآوری چای تأکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی مناسب زمینه توسعه کمی و کیفی این محصول را در گیلان فراهم کنیم.

استاندار گیلان  با بیان اینکه در بخش فرآورده‌های کشاورزی از قبیل بسته‌بندی و روغن کشی فندق نیز نیازمند ایجاد واحدهای جدید هستیم، بیان کرد: نباید گذاشت واحدهایی که با صرف هزینه زیاد در سالیان گذشته ایجاد شده‌اند دچار رکود و احیاناً تعطیلی شوند.

محمدعلی نجفی از اعطای تسهیلات به 578 واحد تولیدی در کارگروه رفع موانع تولید استان خبر داد و افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم تا کارخانجات با تولید کامل مشغول به فعالیت شوند تا زمینه اشتغال بیشتر افراد جویای کار فراهم شود.

نجفی همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی مناسب جهت جلو آوردن 10 تا 15 روزه زمان کاشت برنج تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب و توسعه کشت دوم خواهیم توانست در تولید برنج به خودکفایی دست یابیم.

وی خواستار حمایت مدیران در جهت رونق تولید شد و خاطرنشان کرد: باید با فراهم کردن شرایط لازم برای تولید کنندگانی که صادقانه و پرتلاش در این عرصه مشغول فعالیت هستند در جهت رونق تولید بیش از پیش گام برداریم.



انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.