طالبیان پور افزود: این طرح ها در سال 93 با اعتبار دو میلیارد و پانصد میلیون تومان از محل تسهیلات صندوق کارآفرینی امید راه اندازی شد و در سال 95 به بهره برداری و مرحله تولید رسیدند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: پیش بینی می شود با فعالیت این واحدها، سالانه 120 تن گوشت سفید، تخم مرغ، گوشت بوقلمون، شیر و عسل تولید و روانه بازار مصرف شود.
طالبیان پور افزود:موفقیت این طرح ها حدود 70 درصد است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت: سازمان
جهاد کشاورزی استان تلاش می کند با برنامه ریزی و راه اندازی و فعالیت واحدهای
مختلف زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری را فراهم کند.
انتهای پیام/ش