وی افزود: در شهرستان بهشهر 950 هکتار انارستان وجود دارد و برنامه جهاد کشاورزی برای توسعه سالانه حدود 100 هکتار انارستان جدید است.
حقیقی گفت: با توجه به برگزاری جشنواره های مختلف در پارسال 300 هکتار به انارستان های بهشهر افزوده شده است و بر اساس برنامه ریزی تلاش می شود سالانه 100 هکتار انارستان جدید ایجاد شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: به دلیل اینکه انار درختی مقاوم در برابر سرمازدگی است و در شرایط مختلف آب و هوایی کشت می شود، افزایش سطح کشت در اراضی این شهرستان با قوت دنبال می شود.
وی با بیان اینکه کشت انار در مناطق مختلف شهرستان بهشهر و حتی در سطوح شیبدار و کوهستانی و حاشیه دریا در مناطق میانکاله، سابقه دیرینه ای دارد، گفت: بر همین اساس بیشتر انار بهشهر به صورت تازه خوری مصرف می شود.
حقیقی افزود: مازندران رتبه سوم تولید انار کشور را دارد و در این بین، شهرستان بهشهر رتبه اول در کشت انار استان مازندران را دارا است.
وی با اشاره به انارهای وحشی ترش در میانکاله بهشهر گفت: حدود 12 هزار هکتار اراضی میانکاله بهشهر در حاشیه دریای خزر و در منطقه حفاظت شده به انار ترش وحشی اختصاص دارد که سالانه حدود 5 هزار تن انار از این انارستان ها برداشت می شود.
انتهای پیام/