استان اصفهان رتبه نخست تولیدگوشت بوقلمون کشور را دارد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر امور طیور و زنبور داری سازمان جها دکشاورزی استان اصفهان گفت :این استان با تولید و تامین 40درصد گوشت بوقلمون کشور ،رتبه نخست این صنعت را به خود اختصاص داده است . 
زهر ا فیضی با بیان اینکه 95واحد تولید بو قلمون با ظرفیت تولید و نگهداری 630هزار قطعه در این استان فعال هستند افزود :امسال در حدود 5هزار تن گوشت بو قلمون در این واحد ها تولیدشده است . 
وی با اشاره به اینکه حدود 200تن گوشت از اصفهان به خارج از کشور و کشور های عربی صادر شده است افزود :در این مدت 30درصد گوشت بو قلمون به استان های جنوبی ،فارس و تهران صادر می شود . 
بوقلمون دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت‌های ران است ،که مصرف آن به دلیل داشتن چربی کم و پرو تیین بالا دا رای آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B است.




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار