معاون صنف اتحادیه قصابان یاسوج گفت: بهای گوشت قرمز در این شهر متناسب با قیمت دام زنده نیست و افزایش آن برای رسیدن به قیمت واقعی الزامی است.

به  گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ یونس جلالی مقدم گفت: در فصل پاییز بهای دام زنده افزایش یافت اما قیمت گوشت بر اساس نرخ تعیین شده از قبل تغییر نکرده است.

وی گفت: بهای دام زنده هر کیلوگرم 105 تا 110 هزار ریال است که بر اساس تحلیل های انجام گرفته قیمت‌های فعلی گوشت قرمز برای قصابان اقتصادی نیست.

جلالی مقدم افزود: بهای گوشت قرمز در شورای تنظیم بازار هر کیلوگرم بزغاله و بره 290 هزار ریال، گاو 250، گوساله 270 هزار ریال و بز و میش 230 هزار ریال تعیین شده اما این قیمت که به دلیل برخی ناهماهنگی ها اجرایی نشده برای قصابان اقتصادی نیست و نیازمند بازنگری است.

البته برخی قصابان گوشت کم کیفیت بز و میش را تا 240 هزار ریال و گوشت بزغاله و بره را تا 300 هزار ریال به فروش می‌رسانند.

معاون اتحادیه صنف قصابان یاسوج بیان کرد: در نشست شماری از قصابان با مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد مقرر شد دوباره نرخ جدید گوشت قرمز بر اساس آنالیز جدید محاسبه شود.

وی گفت: قیمت فعلی گوشت بز و میش 21 هزار ریال، بره و بزغاله 270 هزار ریال، گاو 240 هراز ریال و گوساله 250 هزار ریال است.

در شهر یاسوج 84 قصابی وجود دارد و مصرف گوشت قرمز در این شهر بیش از گوشت ماهی است.

بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تولید گوشت قرمز در کهگیلویه و بویراحمد بیش از نیاز این استان است در حالی که بخشی از تولید گوشت مرغ این استان از دیگر استان‌ها تأمین می‌شود.

کهگیلویه و بویراحمد دارای 2 میلیون واحد دامی است و درعین‌حال شهروندان از گرانی گوشت قرمز گله مند هستند.


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.