به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی با اشاره به ضرورت توجه به موضوع حجاب و عفاف در طراحی البسه اسلامی اظهار داشت: حجاب به معنای پوشش اسلامی بانوان دارای دو بُعد ایجابی و سلبی است. بُعد ایجابی آن وجوب پوشش بدن و بُعد سلبی آن حرامبودن خودنمایی به نامحرم است و این دو بُعد باید در کنار یکدیگر باشد تا حجاب اسلامی محقق شود.
وی با اشاره به تأسیس برخی مراکز و مؤسسات تخصصی و ترویجی در زمینه عفاف و حجاب افزود: تأسیس مراکز و مؤسسات تخصصی و ترویجی در زمینه عفاف و حجاب با توجه به اهدافی چون تدوین دورههای آموزش طراحی لباس با هدف تربیت نیروی متخصص و خلاق در ایجاد طرحهای ایرانی و اسلامی البسه صورت گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اصفهان تصریح کرد: ایجاد ارتباط بین تولیدکنندگان لباس، طراحان، مخاطبان و مصرفکنندگان با هدف شناخت نیازهای آنها از یک سو و نیز ارائه مدلهای مناسب از دیگر اهداف این تأسیس این مراکز به شمار میرود.
وی با بیان اینکه گروههای سنی متفاوت به شرایط خاص عفاف و حجاب مربوط به سن خود نیاز دارند، تصریح کرد: ایجاد درگاه مجازی تخصصی برای طراحان لباس و اقدام برای برگزاری نمایشگاههای لباس با هدف تأمین البسه مورد نیاز گروههای اجتماعی و سنی متفاوت مبتنی بر آموزهها و شرایط مربوط به عفاف و حجاب صورت گرفت.
ارزانی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی مد و لباس و کارگاههای طراحی و دوخت بیان کرد: ارائه مجموعه طراحیها شامل مجموعه طرحهای مانتو، برگرفته از معماری ایرانی، مجموعه طرحهای فصل تابستان، مجموعه طرحهای فصل پاییز و نیز مجموعه طرحهای چادر بانوان در این دورهها آموزش داده میشود.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی فرم مدارس و سلسله نشستهای تخصصی طراحان لباس از دیگر فعالیتهای صورت گرفته در این راستا به شمار میرود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به فعالیتها و برنامههای شش ماهه دوم امسال در این زمینه گفت: در این راستا نخستین نمایشگاه طراحی لباس استان اصفهان دی امسال در نصفجهان برگزار میشود.
وی اظهار داشت: همچنین برگزاری نخستین کنفرانس تخصصی مد ولباس استان اصفهان و برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی فرم مدارس، بهمن امسال در دستور کار قرار گرفته است.
حجتالاسلام
ارزانی عفاف و حجاب را ثمره و رویکردی مبتنی بر ایمان و تقوا دانست و بیان
کرد: با نگاهی بنیادین باید به تعمیق ایمان و معارف دینی و گسترش عینی و
عملی تقوا و پرهیزکاری در جامعه پرداخت تا از این طریق عفاف و حجاب
بهعنوان یکی از نتایج این رویکرد در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام/م