گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛عیسی رضایی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: جشنواره منطقه شش «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که با حضور استان های اصفهان، تهران، البرز، قم و مرکزی از 11 آذر به میزبانی استان اصفهان برگزار شده بود،به کار خود، خاتمه داد.
عیسی رضایی افزود:این جشنواره با هدف فرهنگ سازی و توجه بیشتر به مقوله غذا به عنوان یکی از ارکان مهم در صنعت گردشگری با مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی، در استان اصفهان برگزار شد.
وی در ادامه گفت: معرفی برترین مرکز پذیرایی، برترین آشپز، بهترین غذای سرآشپز، بهترین پیش غذا، غذا دسر، نوشیدنی و دمنوش، سایت اینترنتی در حوزه غذا، طراحی آشپزخانه، آموزشگاه صنایع غذایی و غذای خانگی در بخش مسابقه مردمی از بخش های این جشنواره به حساب می آمد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم افزود: این جشنواره با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد سرآشپز برتر از مجتمع پذیرایی مهر و ماه، غرفه برتر ازجهت چیده مان و غرفه آرایی و مشتری مداری به مجموعه آرتا از قم اختصاص یافت.
عیسی رضایی در پایان اظهار امیدواری کرد که مجتمع های گردشگری و پذیرایی استان قم در جشنواره ملى نیز خوش بدرخشند.
انتهای پیام/ش