شرکت نستله به تازگی موفق به شناسایی راهی برای کاهش 40 درصدی میزان شکر در شکلات‌ها شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت‌های غذایی برای تولید شیرینی‌های سالم‌تر از سوی دولت، سازمان‌های بهداشتی و خریداران تحت فشار هستند.

نستله توانسته فرآیندی را طراحی کند که ساختار شکر مورد استفاده در دستور تهیه مواد غذایی را تغییر می‌دهد تا مقادیر کم آن از شیرینی بیشتری برخوردار باشد. با این روش، ساخت آن بیشتر با استانداردهای کنونی جامعه منطبق خواهد شد.

این شرکت اطلاعات زیادی در مورد فرمول مورد استفاده در این روش ارائه نکرده، اما گفته که در سال 2018 تولید این نوع شیرینی‌جات را آغاز خواهد کرد.

نستله تنها شرکتی نیست که به دنبال تغییر دستورهای تهیه به منظور تولید مواد غذایی سالم‌تر است. سایر تجارت‌های بزرگ مانند شرکت پپسی نیز به دنبال روش‌های مشابه هستند.

به دلیل افزایش نرخ چاقی و ابتلا به دیابت،‌ کشورهای انگلیس، مکزیک و برخی ایالت‌های آمریکا به وضع مالیات‌هایی بر شکر پرداخته‌اند تا مردم را از خرید شیرینی‌جات دلسرد کرده و در نتیجه با دیابت و چاقی به ویژه در کودکان مبارزه شود.

نرخ ابتلا به دیابت نسبت به سال 1980 حدود چهار برابر افزایش یافته و باورها بر است که شرکت‌های مواد غذایی تا حدی برای این وضعیت مقصر هستند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.