فیلترینگ می تواند مانعی برای ورود بدافزارهای مختلف که تعداد آنها روبه فزونی است برای سیستم های شما محسوب شود.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیشتر افراد باشنیدن کلمه فیلترینگ براین باورند که اعمال فیلترینگ سبب محدودیت استفاده از اینترنت خواهد شد. اما ما در این گزارش روی دیگر سکه و هدف اصلی اجرای فیلترینگ را برای شما آشکار می سازیم.

فیلتر اینترنت تنها در ایران انجام نمی شود، بلکه در تمام کشورهای دنیا دسترسی کاربران فضای مجازی به وبگاه ها، سایت ها و دیگر خدمات اینترنتی که مخالف نظرات و دیدگاه های متولیان فرهنگی و سیاسی کشور برای مصرف عموم موجود است را با اعمال فیلتر بر روی آنها این فضاها را برای پیشگیری از وقوع ناهنجاری های اخلاقی و رفتاری در میان عموم را قطع می کنند.

هدف فیلترینگ ایجاد محدودیت مصرف سالم سایبری نیست

بیشترین حساسیت برای مسئولین فرهنگی جامعه، هجوم بی رحمانه سایت های غیراخلاقی است که هدف آنها تنها تخریب عقاید و افکار کودکان و نوجوانان و در ادامه ترویج ناهنجاری های ضداخلاقی در جامعه هدف است.

اعمال فیلترینگ در جهان به دو روش صورت می گیرد. در روش اول دیتاها و مطالب خارجی نامناسب برای دسترسی کاربران داخلی ممنوع می شود که بیشتر مردم با همین نوع از محدودیت مواجه هستند، و در روش دوم از خروج محتواهای داخلی به خارج از کشور جلوگیری به عمل می آید که روش دوم به بالابردن سطح امنیت اطلاعات مردم کشور کمک چشمگیری می کند.

هدف فیلترینگ ایجاد محدودیت مصرف سالم سایبری نیست

با ورود و تهاجم پیشرفته محتواهای غیر اخلاقی به داخل کشور چندسالی است با کلمه فیلترینگ هوشمند مواجه هستیم که هدف از اجرای این نوع از فیلترینگ جلوگیری و حذف محتوای نامناسب در اینترنت داخلی است. این سیستم هوشمند با استفاده از الگوریتم های ویژه میتواند محتواهای نامناسب را شناسایی کند و آنها را به طور کامل حذف نماید.

هدف فیلترینگ ایجاد محدودیت مصرف سالم سایبری نیست

اجرای فیلترینگ هوشمند در ایران به چند دلیل انجام می شود. دلیل اول از اجرای فیلترینگ هوشمند این است که می تواند به عنوان یک ضد ویروس عمل کند و در اینترنت داخلی به عنوان یک آنتی ویروس به شمار آید، دلیل دوم از اجرای فیلترینگ هوشمند استفاده از آن به عنوان مانعی برای ورود اسپم ها و نرم افزارهای ناشناخته به اینترنت و سیستم های کاربران به شمار آید، هدف سوم این پروژه بستن و غیر قابل ورود کردن صفحات اینترنتی غیراخلاقی است که مخالف عقاید و باورهای دینی نزد مردم کشورمان است، آخرین مقصود از اجرایی شدن فیلترینگ هوشمند جلوگیری از ورود و فعالیت بزهکاران سایبری در فضای مجازی و سرقت اطلاعات شخصی کاربران فعال در این محیط است.

هدف فیلترینگ ایجاد محدودیت مصرف سالم سایبری نیست

کارشناسان سایبری براین باورند که اجرای این طرح سبب ایجاد مانعی محکم بر روی سیستم های اداری، بانکی، امنیتی و شخصی افراد جامعه می شود و سیستم عامل را به خط آتشی تبدیل می کند که هیچ راه نفوذی را برای بدافزارها در خود ندارد. بنابر این گزارش مردم نباید نگران محدودیت استفاده از اینترنت پس از اجرایی شدن فیلترینگ هوشمند باشند زیرا وجود این نوع فیلتر کمک زیادی به تربیت صحیح کودکان و نوجوانان در فضای سایبر می کند.

گزارش از سید حمیدرضا نجات


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.