به گزارشخبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ قاسم تاروردی زاده گفت : با آغاز فعالیت این واحد تعداد گوساله پروراری صنعتی موجود در سطح شهرستان به تعداد 10 واحد با ظرفیت 1140 راس افزایش یافت.
تاروردی زاده افزود: میزان گوشت قرمز تولیدی شهرستان در حدود 2450 تن در سال بوده که با آغاز فعالیت این واحد گوساله پرواری به 2550 تن افزایش خواهد یافت.
تاروردی زاده اضافه کرد: برای احداث این واحد گوساله پرواری مبلغ 14000 میلیون ریال اعتبار هزینه شده که مبلغ 6000 میلیون ریال به صورت تسهیلات بانکی از محل اعتبارات صندوق توسعه تعاون و بقیه آورده شخصی بهره بردار بوده است.
وی ادامه داد: با ایجاد این واحد گوساله پرواری برای 3 نفر به صورت مستقیم و 2 نفر غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.
انتهای پیام/ب