به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دبیر سومین کارگاه بینالمللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیک ها گفت: این کارگاه با هدف ارتقای دانش ملی در تولید، صنعت و بازاریابی پروبیوتیک ها به مدت دو روز برپا است.
مرضیه حسینی نژاد افزود: از کشورهای استرالیا، نیوزیلند، چین، مجارستان، ویتنام، پاکستان، مالزی، عراق و ایران در این کارگاه حضور دارند.
وی گفت: کارگاه بین المللی دو روزه توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) در مشهد برگزار می شود.
رئیس گروه همکاری های علمی و بینالمللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی افزود: این کارگاه، اولین کارگاه تخصصی در خصوص پروبیوتیک هاست که در چنین گستره ای از پوشش بین المللی با حضور شرکت کنندگان چندین کشور آسیا - اقیانوسیه برگزار می شود.
حسینی نژاد با تاکید بر اینکه میکروبیولوژی، تولید و اثربخشی پروبیوتیک ها یک دانش میان رشته ای است، گفت: مخاطبان این کارگاه طیفی از تخصص های مرتبط را در بر می گیرند که مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی و متخصصین علوم و صنایع غذایی علاقه مند به موضوع می شوند.
وی افزود: همچنین متخصصین داروسازی در ارتباط با مکمل های دارویی پروبیوتیک، پزشکان در زمینه اثرات بالینی پروبیوتیک ها در دستگاه گوارش، متخصین تغذیه در خصوص اثرات فراسودمند و تغذیه ای آنها، متخصصین میکروبیولوژی با توجه به طیف گسترده میکروارگانیسم های پروبیوتیک از جمله مخاطبان این کارگاه هستند.
رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به برگزاری این کارگاه آموزشی گفت: کارگاه مذکور با همکاری دانشگاه جینان چین و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند ایران، ۱۶ و ۱۷ آذر ماه (۶ و ۷ دسامبر ۲۰۱۶) با حضور پنج تن از اساتید برجسته حوزه پروبیوتیک ها از کشورهای آسیا اقیانوسیه برگزار می شود.
انتهای پیام// م.م