وی با تبریک روز دانشجو اظهار داشت: 16 آذر چه خصوصیتی دارد که باید آن را گرامی بداریم، بسیاری از دانشجویان ما در صحنه های مختلف به شهادت رسیدند اما چرا ما 16 آذر را گرامی می داریم ؟ 16 آذر نماد مقابله با ظلم و استکبار و در یک کلمه خواستن عدالت است .
وی افزود:این امر به یک زمان باز نمی گردد و مبارزه با ظلم و استکبار باید همیشه ادامه داشته باشد، مبارزه با ظلم چیزی نیست که در یک مقطع مفید و در یک مقطع دیگر غیر مفید باشد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: 16 آذر را برای این گرامی می داریم که دانشجویان ما نباید فراموش کنند و امروز دانشجوی انقلابی و حق جو و بصیر ما می تواند بسیاری از مفاسد و مظالم انسانی را جلوگیری کند و در مقابل هر نوع بی عدالتی که مانند گذشته فریادش بلند بود باز هم فریاد بزند.
وی افزود: ما غیر از این از دانشجو انتظار نداریم که در مقابل بی عدالتی و سلطه ها ایستادگی کند.
معاون اول قوه قضائیه بیان داشت: امروز دشمن ما روی دو چیز سرمایه گذاری می کند، اول نفوذ بر تصمیم مدیران و دوم تخریب روحیه انقلابی همه مردم به ویژه جوانان ما، اگر به میدان آمدن مقام معظم رهبری نبود، بسیاری از درون به کمک شیطان بزرگ به دنبال ایجاد روحیه غیر انقلابی در مردم بودند و دنبال این هستند که روحیه جوانان را از نظر روحی با تردید روبه رو کنند و به سمت فرسودگی بکشانند، آنها به دنبال بزک کردن شیطان بزرگ هستند تا چهره زشت آن در دید جوانان و مردم بهتر نشان داده شود.
محسنی اژه ای در رابطه با هجمه علیه قوه قضائیه گفت: مفسدین اقتصادی در داخل و خارج کشور این احساس را دارند که قوه قضائیه قدرت برخورد با آنها را پیدا کرده و می تواند هر فرد مجرمی را به پای میز محاکمه بکشاند، در گذشته انتقاد بر روی این بود که چرا قوه قضائیه با آفتابه دزد ها برخورد می کند اما امروز ببینید که چه کسانی پای میز محاکمه هستند.
برادر رئیس قوه قضائیه مورد سوال بود و رئیس قوه قضائیه دستور دادند که هیچ ملاحضه ای در مورد برادر بنده نکنید.
وی در مورد برادر دیگرشان که پرونده داشتند افزود: آنچه که احمدی نژاد و یا مرتضوی در مورد برادرم گفته اند را به دقت بررسی کنید، یکی از افراد پر قدرت مالی سیاسی شخص آقای هاشمی رفسجانی است، یک زمان کسی باور نمی کرد شخصی از خانواده او به زندان برود ، برخی از جرایم این افراد از قبل رخ داده بود و همزمان با پرونده دختر آقای رفسنجانی ، پسرش در بازداشت موقت بود.
معاون اول قوه قضائیه گفت: وقتی که رحیمی هنوز معاون اول بود، بیش از 10 جلسه به دادگاه می آمد و هر جلسه آن چند ساعت طول میکشید، حتی پرونده یکی از معاونین اجرای زمان احمدی نژاد در دست بررسی بود که احمدی نژاد به شدت با رسیدگی به آن مخالف بود اما طبق قانون به پرونده این شخص رسیدگی شد.
وی افزود: زمانی که خاتمی رئیس جمهور بود، خدمت وی رسیدم که ایشان گفتند، شما یکی از مقامات دولتی را به عنوان اختلاس دستگیر کرده اید، آیا برداشت این مقدار پول اختلاس است؟ که بنده گفتم، بازداشت این شخص طبق قانون بوده است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: حتی اخیرا یکی از معاونین رئیس جمهور به یکی از استان ها سفر کرده بود، در مورد روستاها صحبتی کرد که از وی شکایت شد و پرونده این شخص در دادگاه بدوی است و حکم هم برای وی صادر شده است.
محسنی اژه ای بیان داشت: در مورد پرونده بابک زنجانی 4 وزیر و رئیس بانک مرکزی سابق بدون هیچ اقماضی از آنها بازجویی شد و اگر اثبات شود در جرائم رخ داده مسبب و یا معاونت داشتند، حتما رسیدگی می شود.
معاون اول قوه قضائیه گفت: دیشب در ستاد مبارزه با جرائم اقتصادی تصمیمی گرفته شد که بنده گفتم این تصمیم در این شرایط مناسب است و همه روی آن حسن نیت دارند، اما دو سال دیگر بگویند که چه تصمیم اشتباهی گرفته شده است.
وی افزود: امروز قوه قضائیه مانع بسیاری از جریان ها است.
محسنی اژه ای در خصوص مسائل مالی قوه قضائیه بیان داشت:دشمن مطرح کرد که 1000میلیارد تومان در حساب رئیس قوه است که اگر این حرف را دشمن می زد، اشکالی نداشت اما عده ای از داخل هم صدا با دشمن شدند، این موضوع بسیار شفاف است و در تمام این بیست و هفت سال تمامی وجوه به صورت متمرکز نزد بانک مرکزی باقی می ماند و تا در مورد آن تعیین و تکلیف نشود به آن سودی تعلق نمی گیرد که این وجوه شامل این موارد می شود که در مواری به اشخاص می گویند اگر مبلغ اختلاس را پرداخت کنید از میزان حکم کاسته می شود، این پول در حساب باقی می ماند تا حکم شخص نهایی شود و در این صورت اگر فرد متهم شد، پول در حساب باقی می ماند و اگر تبرئه شد پول به شخص باز می گردد.
وی افزود: در مواردی پول و اموالی از یک فرد به جرم قاچاق موادمخدر دستگیر می شود که اموال به دست آمده به این حساب واریز میشود، کمترین این پولها به وثیقه نقدی تعلق دارد که به حساب واریز می شود و عمده این پول به پول های نامشروع باز می گردد.
معاون اول قوه قضائیه افزود : قوه قضائیه در وضعیت بد مالی قرار دارد که در سال 73 دستور داده شد که از این پول به حسابی واریز شود و از سود آن در موارد خاص استفاده شود که مقام معظم رهبری دستور دادند که برداشت پول با رعایت قانون و ضوابط باشد.
محسنی اژه ای گفت: در آن زمان نمازی وزیر اقتصاد بود که دستور داد که برداشت پول از این حساب باید به شورای پول و اعتبار برود اما آقای سیف معتقد بودد که نیاز نیست به شورای پول و اعتبار برود.
وی تأکید کرد: در تمام این موارد هیچ حسابی به نام شخص نیست و به نام قوه قضائیه است و فقط یک مورد به نام دادگستری است.
معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه آیا محمود صادقی نماینده مجلس دارای مصونیت قضایی است و یا نه؟ بیان داشت: ایشان چندین پرونده دارند که یکی از پرونده های وی مربوط به زمانی است که نماینده مجلس نبود و در مورد بورسیه ها صحبت کرده بود که تعدادی از دانشجویان از وی در این رابطه شکایت کردند.
وی افزود: شاید سوال شود که چرا در گذشته به این اتهام رسیدگی نشده، چرا رسیدگی شده و دادستان تهران به آن رسیدگی کرده است.
معاون اول قوه قضائیه گفت: علاوه بر شکایت تعدادی از دانشجویان از صادقی و یک نماینده مجلس، دادستان تهران به عنوای مدعی العموم هم شکایت کرده است.
محسنی اژه ای گفت: در یک زمان نماینده مجلس به فردی توهین می کند و حتی دشنام می دهد، آیا باید بگویم که این فرد دارای مصونیت قضایی است.
معاون اول قوه قضائیه در رابطه با پرونده کرسنت بیان داشت: اگر طی سالیان سال قوه قضائیه نتوانسته به آن رسیدگی کند علت آن، این است که ما پرونده هایی داریم که نیاز به کار کارشناسی دارد و ما باید به کارشناس مراجعه کنیم ، امروز یکی از دردسرهای ما در مورد کارشناسی است، این افراد در اختیار قوه قضائیه هستند اما در استخدام قوه قضائیه نیستند و اشکال کار در مورد اختلاف فاحش بین کارشناسی ها است و حتی در مواردی نیاز به چندین کارشناسی در پرونده است.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص پرونده های کرسنت مبنی بر اینکه تبعاتی که این پرونده بر فضای کشور داشته چیست؟ و اینکه در افکار عمومی با توجه به طولانی شدن رسیدگی ناکارآمدی قوه مطرح شده، و اینکه قوه قضاییه برای برنامه ریزی خبری دشمن و خنثی کردن این موج چه برنامه ای دارد؟ گفت: در مورد پرونده کرسنت از یک جهت پرونده های زیادی است که زمان می برد.
معاون اول قوه قضاییه گفت: در پرونده بیمه در همین سال 95 در خیابان میرداماد تهران ساختمانی از سوی یک هیات کارشناسی 600 میلیارد کارشناسی کرد و هیات دیگر 1200میلیارد یا در پرونده زنجانی ملک ایران زمین 700 میلیارد کارشناسی شد در همان هفته 1700 میلیارد و مجدد اخیرا کارشناسی شده 740 میلیارد.
وی ادامه داد: در پرونده کرسنت هم مقاطع طولانی کارشناسی را پشت سر گذاشتیم. این پرونده ها را به یک جهتی به اتاق من آوردند و حدود 7 کارتن است.
وی افزود: در پرونده بیمه در سال 95 در خیابان میرداماد یک ساختمان وجود دارد که یک هئیت کارشناسی آن را 600 میلیارد قیمت گذاری کرده و کارشناس دیگر یک هزار و 600 میلیارد کارشناسی کرده است، همچنین در پرونده بابک زنجانی، ملک ایران زمین یک بار 700 میلیارد و بار دیگر یک هزار و 700 میلیارد و اخیرا 750 میلیارد تومان کارشناسی شده است.
محسنی اژهای در مورد رسیدگی به هجمه ها علیه قوه قضائیه گفت: در یک مرکز، رسانه ای تشکیل دادیم که به موارد رسیدگی شود و از شما در خواست داریم مطالب را بدون اطلاعات قبول نکنید.
وی در رابطه با انحصار سران فتنه 88 بیان داشت: طبق قانون اساسی شورایی به نام شورای امنیت ملی داریم که اگر این شورا هر تصمیمی بگیرد لازم الاجرا است و در زمان فتنه نیز شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد و تصمیم گرفت که این افراد فعلا در حصر باشند و محاکمه نشوند و این مصوبه تا امروز باقی مانده است، اما قوه قضائیه این آمادگی را دارد که این افراد را محاکمه کند زیرا معتقد است که آنها جرم انجام داده اند، در این شورا سران سه قوه ، وزرای خارجه و فرمانده سپاه عضو هستند.
معاون اول قوه قضائیه در خصوص حقوق های نجومی گفت: به طور قطع همه دریافتی ها و حقوق ها قانونی نیست، برخی را که وزیر اقتصاد گفته قانونی است باید از آنها سوال شود که شرکت هایی که در آنها حضور دارند اگر سود ده هستند ،سود باید بین اعضای هئیت مدیره تقسیم شود اما برخی از این شرکت ها زیان ده هستند که در این صورت دریافتی ها غیر قانونی است.
محسنی اژه ای گفت: گاهی هم اسنادی را تهیه می کنند که نشان دهد شرکت ها سود ده هستند.
وی بیان داشت : اگر این دریافتی ها قانونی هستند پس چرا برخی افراد برکنار شدند و اگر قانونی پول دریافت کردند پس چرا می خواهند پول ها را از افراد پس بگیرند.
معاون اول قوه قضائیه بیان داشت : در پرونده، دیوان محاسبات وارد شد اما درخواست داشت تا ارائه گزارش قوه قضائیه وارد پرونده نشود و هنوز از دولت ،دیوان محاسبات پرونده ای به قوه قضائیه ارسال نشد و فقط از اطلاعات سپاه 12 پرونده ارسال شده است.
وی گفت: سازمان بازرسی گفته است که دو گزارش در خصوص بیمه ها و بانک ها تهیه کرده است که به زودی ارسال می شود.
محسنی اژه ای گفت: گزارشی به بنده ارسال شد که فردی عضو 23 هئیت مدیره است، آیا می توان گفت که تمام این موارد قانونی هستند و توجیح دارند.
معاون قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اتهامات حسین فریدون، به پرونده او رسیدگی نمی شود، بیان داشت: زمانی از یک مقام رسمی مانند سازمان بازرسی مطلبی بیان می شود که قابل رسیدگی است اما در مواردی در جامعه صحبت هایی شنیده می شود که قابل رسیدگی نیست، تاکنون از هیچ دستگاهی شکایتی به دادستانی ارسال نشده است که رسیدگی شود.
وی گفت: در خیلی از موارد ما حق تحقیق و تفحص نداریم و حتی پرونده هایی که خلاف مبانی عفت است را نمی توان به دادگستری برد و باید در دادگاهی با حضور چند قاضی رسیدگی شود.
محسنی اژه ای افزود: در جرائم منافی عفت نیاز است متهم چهار بار از روی میل و رغبت اقرار و چهار شاهد به آن شهادت دهد.
وی در رابطه با پرونده سعید طوسی گفت: آن مطالبی که در رسانه های غربی گفته شده، واقعی بود و همه ی ما می دانیم که این صحبتها از روی جو سازی مطرح شده است ، در این پرونده اصلا شاکی آن گونه که در جامعه مطرح شده، شکایت نکرده است و فقط شکایتی وجود دارد که به دادگاه رفته و قرار منع تعقیب صادر کرده است که شاکی اعتراض کرده و پرونده نیز به دادگاه رفته است که بر این اساس مواردی نقض و مواردی مورد سوال واقع شده که هنوز ثابت نشده است.
*تعداد متهمان پرونده واگذاری املاک شهرداری در حال افزایش است/ احضار 4 متهم دیگر
محسنی اژه ای در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اختلاف نظر دادستان تهران و رئیس قوه قصائیه پیرامون تعداد متهمان پرونده واگذاری املاک شهرداری تهران، گفت: تا ساعتی که آمار به رئیس قوه قضائیه اعلام شده بود، تعداد متهمان 15 نفر بود که این آمار قطعی نیست.
سخنگوی قوه قضائیه از افزوده شدن تعداد متهمان این پرونده خبر داد و افزود: تعداد متهمان رو به افزایش است و به تعداد آنها اضافه خواهد شد.
محسنی اژه ای تصریج کرد: همین امروز هم 4 نفر دیگر احضار شدند که خبر ندارم خودشان را معرفی کردند یا خیر.
انتهای پیام/
حتما پرونده متهمان واگذاری زمینهای شهرداری هنگام اعلام کاندیتاتوری شخصی باید سروصدا کند.
الحمدا...