به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، آمارهای جدید نشان می دهد حدود 21 هزار نفر از مسلمانان "روهینگیا"، اقلیت ساکن در ایالت "راخین" در غرب میانمار، در هفته های اخیر به دلیل افزایش نگرانی ها درخصوص نسلکشی مسلمانان در میانمار خانه و کاشانه خود را ترک کردند.
سازمان بینالمللی مهاجرت اعلام کرد: «از تاریخ 9 اکتبر تا 2 دسامبر حدود 21 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا وارد شهر "کوکس بازار" در بنگلادش شدند.»
دولت میانمار از رسانه ها به دلیل پوشش اخبار مرتبط با خشونت علیه مسلمانان روهینگیا در این کشور به شدت انتقاد کرد. همچنین دولت اعتراض خود را در قالب نامه ای به نماینده سازمان ملل در بنگلادش ابراز کرد. این نماینده، دولت بودایی میانمار را به "پاکسازی قومی" متهم کرده بود.
«نجیب تون رزاق»، نخست وزیر مالزی، نیز اقدامات میانمار را به شدت مورد انتقاد قرار داد و از آنها به عنوان "نسل کشی مسلمانان روهینگیا" یاد کرد.
میانمار به خبرنگاران و گزارشگران خارجی اجازه ورود به کشور نمی دهد. گفته می شود شدیدترین موارد نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت در این نقطه از جهان علیه مسلمانان در حال انجام است. پناهجویانی که به بنگلادش مهاجرت کرده اند، داستان های تلخ و هولناکی را از جنایات دولت میانمار علیه اقلیت مسلمانان روهینگیا روایت می کنند.
تصاویر ماهواره ای نشان می دهد صدها خانه در مناطق محل سکونت مسلمانان روهینگیا با خاک یکسان شده است. اکثریت مردم میانمار بودایی و تنها 4 درصد ساکنان این کشور مسلمان هستند. در حال حاضر، 230 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در بنگلادش زندگی می کنند.
انتهای پیام/