سالک نوعی بیماری پوستی است که موجب ایجاد لکه و زخم های با ظاهر ناخوشایند در بدن افراد می شود.

نریمان شهبا متخصص پوست و مو در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: افراد نباید در برابر زخم های ایجاد شده روی پوست بی تفاوت باشند زیرا می تواند نشانه ای از یک بیماری مهم باشد.

وی اظهار داشت: زخم های طولانی مدت که روند درمان آنها به کندی صورت می گیرد باید تحت نظر پزشک متخصص معالجه و نمونه برداری شوند تا علل ایجاد آنها بررسی شود.

شهبا بیان کرد: سالک نوعی بیماری پوستی است که موجب ایجاد لکه و زخم های با ظاهر ناخوشایند در بدن افراد می شود که در برخی مناطق آب و هوایی بیشتر مشاهده می شود.

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: زخم های حاصل از بیماری سالک معمولا به مدت یک سال روی پوست می مانند که روند درمان آن به کندی انجام می شود و در صورت درمان نشدن موجب ایجاد گودی و فرو رفتگی در پوست می شود.

وی عنوان کرد: در صورت معالجه سالک به خصوص در ناحیه صورت تا حدود زیادی می توان از آثار ناشی از آن بر سطح پوست پیشگیری کرد.

شهبا بیان کرد: سالک زخم بد منظره ای را در سطح پوست ایجاد می کند و احتمال عفونت های ثانویه منشا آلودگی برای افراد دیگر را به همراه دارد.

وی یادآور شد: هر زخمی در مدت پس از سه هفته درمان نشود احتمال بروز بیماری سالک و بیماری مهم دیگر را تشدید می کند که مراجعه به پزشک متخصص در صورت مشاهده این علائم ضرورت دارد.
 
انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی عابدیان زیدی
۱۶:۴۹ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
دارو سالک وجود دارد وکوشنده نیست ،پوست انسان را تخریب وزشت می کوند
Iran (Islamic Republic of)
سمک
۱۳:۴۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۵
آقااجازه! در مناطق عین خوش و چنگوله در ایام شهریور در زیر بته های وحشی کُنار، علفی ساقه ای مانند نعنا میروید بنام (سلما) که در همان ایام که پشه خاکی که ناقل سالک است،به وفور دیده میشود، بومیان منطقه که تحت گزش این پشه قرار میگیرند، این علف را چیده و پس از جوشاندن آب آنرا تاحد چسباندگی تغلیظ کرده و ماده آدامس مانند بدست آمده رابه مدت سه روز روی محل گزش میبندند و سالک را درمان میسازند، در سال 78 توسط یکی از کارکنان نظامی این ادعا امتحان و صحت آن تائیدشد، بد نیست عزیزان متخصص با راهنمایی پیران بومی روی این گیاه مطالعه علمی نموده تا به امیدخدا درمانی بومی و صددرصد و کوتاه مدت برای این زخم ناهنجار بدست آید.
آخرین اخبار