به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، عطا الله حسن زاده مدیرعامل اتحادیه صنعت دام و طیور مازندران از صادرات ۹ هزار تن گوشت مرغ پارسال به عراق خبر داد و گفت: با ورود گوشت مرغ از ترکیه به بازارعراق، سهم زیادی از بازارعراق از دست رفت.
وی بیان اینکه در هر دوره در بخش تولید مرغ گوشتی ۳۶ میلیون قطعه در استان پرورش داده می شود، افزود: ۹ تا ۱۰ میلیون قطعه با توجه به نوسانات بازار در استان پیش بینی شده است.
مدیرعامل اتحادیه صنعت دام و طیور مازندران گفت: ۱۹ هزار تن گوشت سالانه در مازندران آماده به طبخ است و ۱۱ درصد تولید کشور از مازندران تامین می شود.
حسن زاده با اشاره به وجود دو هزار و ۴۰۰ واحد بهره بردار در استان، گفت: 2 هزار واحد در استان فعالیت می کنند و ۳۵ درصد تولید در استان مصرف می شود و بقیه به بازار استان های همجوار ارسال می شود.
انتهای پیام/