کرمانشاه؛

خوراکیهای فصل سرد سال

یک کارشناس تغذیه گفت : چای، قهوه، شیرداغ یا شیرشکلات داغ باعث می‌شوند بدن عرق کند و دیگر احساس سرما نکند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛شیرمستی گفت خوردن زنجفیل باعث تحریک فشار خون می‌شود و به طور طبیعی دمای بدن را افزایش می‌دهد . و این هم یکی دیگر از راههای انرزی گرفتن  در مقابل سرمای زمستان است .

این کارشناس تغذیه به دانه های روغنی نیزاشاره کرد و گفت: این دانه‌ها ضد سرما هستند و میوه‌های خشک طبیعی مانند آجیل، بادام، فندق، گردو و پسته غنی از اسیدهای چرب و مواد معدنی هستند که اغلب در زمستان خورده می‌شوند؛ دانه‌های روغنی نه تنها اشتها را مهار می‌کنند، مواد مغذی و ضروری و مفید برای بدن هستند و موجب گرم شدن بدن می‌شوند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.